Чому змінюють?

Чому змінюють?

Зрада - це часто не просто сексуальна потреба велелюбного людини, але і вираз незадоволеності собою, партнером і відносинами з ним. Про причини зради і піде мова в даній статті.

6 причин зради

самоствердження

І чоловікам, і жінкам хочеться відчувати себе привабливими, сексуальними, тобто цікавими для протилежної статі. І якщо в парі в якийсь момент один з партнерів починає відчувати себе не таким вже видатним коханцем, то через якийсь час в ньому може виникнути бажання довести собі, що це не так.

В результаті людина прагне довести самому собі, що він здатний на яскраві любовні пригоди, що він потрібен іншим чоловікам / жінкам, що в його житті ще нічого не закінчено. А найкращий спосіб це зробити - завести інтрижку на стороні. Причому такий легкий відтінок гріховності вчинку буде навіть їм лестити, адже це дозволить відчувати себе справжнім спокусником / фатальною жінкою, якій (дружиною) не писані правила.

жага новизни

Життєва рутина, нескінченні трудові будні, передбачувані сімейні відносини можуть в якийсь момент дати людині відчуття того, що кращі його роки залишилися позаду і тепер він приречений на безлике існування, провідне прямо до старості. І тоді людина прагне розвіяти сірість розміреного життя, заводячи роман на стороні. Причому дуже людей старшого віку вибирають собі в коханці менш зрілих партнерів - просто щоб молодіти поруч з ними.



У молодих ж людей більш-менш тривалі любовні відносини можуть викликати страх про те, що багато інших радості життя в особі в тому числі інших партнерів, нових романтичних, сексуальних відчуттів так і не будуть ними пізнані. Вони відчувають себе дурними недосвідченими молодиками, упускати мільйони чудових можливостей розважитися.

Нездатність до моногамії

Не можна не сказати і про те, що причиною того, чому змінюють чоловіки і жінки різного віку, є і банальне небажання вірності. Деяким людям куди важливіше регулярно отримувати яскраві любовні, сексуальні емоції, ніж працювати над вдосконаленням відносин з постійним партнером. Останнє для них буде занадто нудним, прісним і, до того ж, ще й трудомістким процесом. У той час як новий коханець (-ка) - це завжди шквал вражень, що не вимагає рішуче ніякої відповідальності, серйозності.



Хотілося б також відзначити, що переробити таких людей, переконати або тим більше змусити не зраджувати неможливо.

Незадоволеність сексом / відносинами

Досить поширені випадки, коли на зраду штовхають і не дуже вдалі відносини в парі, в сім`ї. Якщо людина відчуває себе некомфортно, якщо йому погано з партнером, якщо він не задоволений, то в якийсь момент при наявності у нього певної частки рішучості він спробує знайти розраду в обіймах іншої людини. І якщо йому там сподобається, то колишні відносини або припиняться, або будуть протікати тепер вже за новим сценарієм.

Причому, можливо, вони навіть стануть значно спокійніше, адже тепер людина вже не буде намагатися щось довести партнеру, чогось від нього домогтися. Він буде продовжувати жити з людиною, задовольняючи свої потреби в потрібних йому почуття й емоції на стороні.

помста

Якщо один з партнерів заподіяв іншому біль, то ця людина, цілком можливо, захоче помститися кривдникові. Залежно від того, що для провинився партнера важливо і цінно, ображений учасник відносин може вибрати ту чи іншу форму помсти, в тому числі і зраду. Адже для багатьох людей подібний вчинок розцінюється як крайня ступінь зради, а значить, викличе дуже хворобливі душевні терзання.

порив пристрасті

Трапляється і так, що цілком добропорядний сім`янин, щиро любить свою дружину, вступає в інтимний зв`язок з іншою жінкою. При цьому подібний вчинок несе яскраво виражений характер випадковості, пориву, сплеску емоцій. Адже багато чоловіків і жінки (чого вже гріха таїти), цілком щасливі зі своїми партнерами, періодично мріють про пристрасне любовний зв`язок з іншою людиною. Це цілком нормально і природно.

При збігу відповідних обставин людина може просто не стриматися від спокуси і піти на зраду. Після цього він може щиро каятися у скоєному, проклинаючи власну слабохарактерність. Причому в даному випадку ми маємо на увазі одиничний факт зради - другий і всі наступні рази будуть свідомим вибором, а це вже зовсім інше ...



Увага, тільки СЬОГОДНІ!