» » » Чому заводять коханок?

Чому заводять коханок?

Чому заводять коханок?

Сімейне життя не завжди настільки міцна, як цього хотілося б. Через якийсь час спільного життя може виникнути відчуття нудьги, пропадає бажання намагатися зберегти гідні відносини, і подружжя починають шукати рішення проблеми на стороні. Куди простіше завести коханку або коханця, ніж вирішувати накопичені сімейні проблеми. Як показує світова статистика, на зраду першими вирішуються саме чоловіки.

Тому пропонуємо дізнатися, чому чоловіки заводять коханок.

причини зради

Відсутність новизни у відносинах

Це відбувається через постійне і монотонного способу життя. Мається на увазі емоційна і фізична сторона шлюбу. У глибині душі чоловікові починає хотітися новизни, свята, непередбачуваності і навіть екстриму. Але в результаті будинку він отримує лише стандартний набір турбот і обов`язків, який з часом стає тягарем і важким ярмом, який не приносить належної радості і задоволення. Ось чоловік і починає шукати стосунки на стороні, щоб розбурхати свої почуття.

Закоханість у іншу жінку

На жаль, ніхто з нас не застрахований від почуттів, які можуть нахлинути в будь-який момент і вибити грунт з під ніг. Як то кажуть, серцю не накажеш, особливо, коли воно вибирає собі нового обранця або в нашому випадку обраницю. Подібні ситуації виникають, як правило, в тих сім`ях, де давно забули про те, що таке любов. Якщо вдома у сімейної пари відносини знаходяться в стані занепаду або кризи, то незабаром чоловік знайде собі іншу віддушину. Навіть якщо ви часто сваритеся з чоловіком, намагайтеся відразу згладжувати конфлікт і йти на перемир`я. Подібні сімейні сцени можуть привнести у відносини гостроту тільки в тих випадках, коли все добре закінчується. Але при відсутності рішення конфліктів почуття закоханості незабаром згасне, і чоловіка з дружиною вже нічого не буде пов`язувати, крім сімейного майна і спільного побуту.

Пошук підтримки на стороні

Чоловікові важко знаходиться з жінкою, від якої він не отримує психологічної підтримки. Навіть якщо дружина розумниця, карколомна красуня і відмінна господиня, цього всього замало, якщо між партнерами немає довіри і контакту. У таких ситуаціях чоловіки і починають шукати собі підтримку на стороні. Як правило, коханки не «пиляють" своїх партнерів, а окриляють їх, оспівуючи і примножуючи їх гідності. Ось чоловік і йде до тієї жінки, з якою він відчуває себе царем і богом, а не дурним невдахою.



Іноді чоловіки заводять коханок з метою самоствердження. Якщо дружина занадто гарна, доглянута, самодостатня і незалежна, то чоловік поруч з нею може відчувати себе невпевненим і закритим. Це почуття заважає розслабитися і отримувати задоволення від шлюбу.

Особиста вигода

У більшості чоловіки є кар`єристами і готові на багато жертви заради досягнення великих кар`єрних висот. Тому якщо йому необхідно налагодити більш тісні стосунки зі своєю начальницею або бізнес-партнеркою, то чоловік цілком може переступити через свою совість і використовувати всі свої чари і чоловіче чарівність заради досягнення власних цілей.

імідж

Ставлячи собі питання, навіщо чоловікові коханка, не варто забувати про певний імідж. Так уже повелося в серйозних колах, що у кожного успішного чоловіка повинна бути коханка. Найголовніший її критерій - краса. Саме вона підкреслює статус чоловіка і його хороший смак.



Думка дружини в таких ситуаціях відіграє останню роль, а ось думка оточуючих просто безцінне. Як правило, сильних почуттів між такими людьми немає, вони просто грають вигідні їм ролі.

Хто ж винен?

Ось ми і розібралися, чому заводять коханок і що штовхає чоловіків на цей огидний вчинок. Якщо вам не пощастило і ви зіткнулися з зрадою чоловіка, то варто знати, хто ж все-таки в цьому винен.

На ситуацію, що склалася можна дивитися з різних сторін і винуватими, без сумніву, є все. Тільки ступінь провини виходить різна.

вина коханки

Її провина полягає в тому, що ця жінка переступила через свою совість і моральність, дозволивши влізти в чужу сім`ю і розбивши її заради звий примхи отримання задоволення.

вина дружини

Без сумніву, в зрадах чоловіка винна і дружина. Після вступу в шлюб або появи дітей жінки часто перестають стежити за своїм зовнішнім виглядом, з головою занурюються в побутові проблеми і геть-чисто забувають про особливі забаганки і еротичних фантазіях чоловіка. Адже кожному чоловікові хочеться відчувати себе вдома улюбленим і бажаним.

Ось і отримуємо відповідь на питання "для чого чоловікові коханка?" - Просто для того, щоб здійснити з нею все те, чого він не може зробити з дружиною.

вина чоловіка

Зрада з боку чоловіка - це справжнісіньке зрада. Якщо пішов наліво один раз, значить буде і другий. Немає нічого, що могло б виправдати подібну поведінку, тому варто серйозно задуматися, а чи хочете ви жити з цією людиною і далі? ..

Якщо ви хочете дізнатися більше про те, що штовхає чоловіків здійснювати зраду, ви можете прочитати статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!