Як забути зраду?

Як забути зраду?

Зрада вибиває зі звичного ритму життя будь-якої людини. Як правило, його терзають образа, біль, нерозуміння, іноді ненависть і досада. Нерідко здраво оцінивши ситуацію, людина намагається склеїти свої відносини, намагаючись сам собі відповісти на питання, як забути зраду? Тільки завдяки холоднокровності можна зберегти відносини, у яких може бути гарне майбутнє.

Звертаємося до психолога

У разі подружньої зради, найкраще відправитися до психолога, щоб він допоміг подолати цю неприємну етап в житті. Однак, в переважній більшості, за допомогою до психолога звертаються саме жінки. У той час як чоловіки намагаються впоратися з цією ситуацією самостійно, і часто за допомогою «підручних» засобів », у вигляді алкоголю, який спричиняє глухий кут і додає проблем. Багато хто навіть намагаються помститися за зганьблену відносини, хтось зрадою, а хтось рукоприкладством. Така поведінка не принесе полегшення, а принесе з собою тільки розрив. Але ж можливо у ваших стосунків є майбутнє, потрібно тільки відповісти собі на питання, як забути зраду чоловіка або дружини, а в цьому питанні допомога психолога неоціненна. Він зможе погасити розбушувалися емоції, і знайти рішення, яке влаштує обох.

Зрада: прощати чи не прощати



В першу чергу, перед тим як забути зраду дружини або чоловіка, слід все ретельно зважити. Що для вас означають ці відносини? Чи зможете ви жити без коханої людини, або його відхід доставить вам більше болю і призведе до розпачу? Чи бачите ви спільне майбутнє? Можливо, ви під дією емоцій ви бачите все в негативному світлі, тоді на ці питання краще відповісти через кілька днів, коли пристрасті вляжуться. У цій ситуації потрібно мислити тверезо, згадайте легендарну Скарлет О`Хара, яка завжди говорила: «Я подумаю про це завтра», так само і ви подумайте про цю ситуацію через кілька днів, тоді ви точно прийміть вірне рішення. Оскільки зрада не буває на порожньому місці, то слід попорпатися в своїх відносинах з коханим або коханою, і спробувати з`ясувати, що ж його або її штовхнуло на цей крок. Може бути, у вас були проблеми, але ви не хотіли їх помічати. В цьому випадку краще сісти і поговорити удвох, про те, що вас не влаштовує один в одному, тоді ви зможете прийти до обопільного рішення, залишатися разом або розійтися. Причому, і те, і інше буде правильним, оскільки вас в разі розриву не буде мучити думка про те, що ваша друга половина десь наставляє вам роги. А в разі збереження сім`ї ви знайдете корінь проблеми і зможете усунути його, і насолоджуватися сімейним щастям разом.

Якщо пробачити зраду

Якщо ви прийняли рішення пробачити своїй другій половинці зраду, то, звичайно, це процес не одного дня. Важливо дійсно пробачити і забути, і не ставити її в провину свого обранця, інакше з цього нічого не вийде. Оскільки, найчастіше, при найменших образи, спливає ця неприємна ситуація, яка тільки посилює і без того не найкращий стан в сім`ї. Їли у вас це відбувається постійно, то краще розійтися, адже саме образа і не дає вам спокійно жити. Краще спробувати побудувати нові відносини з іншим партнером, ніж зберігати нинішні. Багатьом парам допомагає перерву в стосунках, можливо, вас тримає тільки звичка, і ви давно вже його не любите, а зрада вам виявилася тим лакмусовим папірцем, який і пролила світло на ваш давно закінчився шлюб. Тепер ви знаєте, як пробачити і забути зраду, або хоча б спробувати це зробити, і зможете прийняти єдине вірне для вас рішення.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!