Як пережити зраду?

Як пережити зраду?

Це частий випадок, коли хто-небудь з подружжя або знаходяться у відносинах людей змінив. Ще гірше, коли людина не зупиняється на одному проступок, і слово змінив переходить в слова змінює, буде змінювати. Варто задатися найголовнішими питаннями, на які відповіді потрібно шукати разом, обговоривши причину і ситуацію, а не кидатися геть, грюкнувши дверима розлуки. Цей питання - чому і як пережити зраду?

причини зради

Причин може бути дуже багато. За статистикою, більшість зрад відбувається в нетверезому стані. Змінений стан розуму починає тяжіти над будь-якими прихованими бажаннями людини і веде його в бік зради. Якщо заглянути вглиб самого слова, то значення його підштовхує нас до думки - змінити - значить щось поміняти. Можливо, який змінив чоловік (а) вирішив знайти щось нове в житті, додати якусь палітру небувалих вражень. І це не означає, що він розлюбив свою другу половинку або ж засумнівався в ваших почуттях. Можливо, ви перестали дивувати свою половинку, або просто перестали звертати увагу як раніше. За статистикою, в подружніх парах зради відбуваються в переломний момент, найскладніший перший рік, коли романтичний період, плавно перетекшего в весілля, закінчується. Тут приходить розчарування, невиправдані надії шукають вихід в нові відносини. Як діяти в такій ситуації? Як пробачити зраду коханої людини? Прощати зраду або ж подавати на розлучення (розходитися). Але, все-таки є рішення, які підкажуть те, як пережити зраду чоловіка або дружини.

способи вирішення

чесна розмова

Для початку поговоріть з вашої пасією про це як тільки дізналися. Багато психологів радять молодим парам влаштовувати «чесні вечора», коли пара ділиться між собою переживаннями, думками, потаємними бажаннями і навіть проблемами. Такі «вечора» допомагають закоханими ближче пізнавати один одного, бачити свої недоліки або упущення, шукати рішення разом. Це згуртовує. Чим раніше ви очистите совість перед собою, тим швидше прийде рішення. При цьому не треба слухати думку інших людей. Багато сімей залишаються нещасливі, дізнавшись про зраду, продовжують жити з цим вантажем тільки тому, що баба Маня з сусіднього під`їзду помітить і всім передасть. Ви повинні вирішувати самостійно, удвох, це ваше життя, а баба Маня знайде тож жертву для виливу свого отрути.



Найстрашніше в стані вибору - це велике змішання найрізноманітніших почуттів і думок: сум`яття бореться з рішучістю, смуток з терпимістю, прощення з ненавистю. Ці умонастрої змушують нас робити поспішні рішення і висновки. У такій ситуації складно розібратися, зачеплені Ваші почуття, самолюбство. Головне - не поспішати.

Тоді як пережити зраду коханого? Це безперечно дуже важко як чоловікам, так і жінкам. Чоловіки, в силу своєї «полігамії», закладеною природою, зраджують частіше. Навіть з точки зору медицини, велика кількість партнерок у чоловіка менш небезпечно для його здоров`я, ніж для жіночого. Жінки, йдучи на поводу у природи, а також у громадської думки, в більшості своїй прощають чоловікам. Але, такі ситуації можливі в гаремах, де наложниць немає рахунку. У сучасному цивілізованому світі жінка має ті самі права, що і чоловік. Тому, можна зрівняти ступінь винності чоловіки і жінки і не брати до уваги при своєму рішенні цей факт. Потрібно знайти рішення: як пережити зраду дружини або чоловіка.

Поговоріть з самим собою



Якщо ж ви вирішили залишити все, як було раніше, то Вам має бути довга і копітка робота наодинці зі своєю совістю. З цим рішенням Вам доведеться жити довго, якщо не все життя. Тому, врахуйте всі фактори, що призвели вашого улюбленого до такого вчинку. Спробуйте вивести на чесну розмову, а головне дізнайтеся - кається людина чи ні? У негативному варіанті вибір зрозумілий: аморальність в цьому випадку спричинить за собою низку зрад. Якщо ж він розкаявся, то тут вибір належить Вам. У будь-якому випадку - це зрада.

Не намагайтеся шукати причину в собі, займатися гірськими розробками в своїй душі, викопуючи звідти всі образи і переживання. Ви повинні розуміти, що ця криза, що привела Вас в стан вибору, можливо сплив назовні камінь, що довго заважав мирному течією Вашої спільного життя. Може бути, ви просто не підходили один одному, а ця ситуація - привід вирішити давні розбіжності? Не варто згадувати старі відносини, любов, яку в даний момент похитнула зрада. Можливо, ви змінилися і ті почуття, що Вас згуртовували, давно вичерпали самі себе, тоді, може і не варто переживати з приводу зради чоловіка або дружини?

Пошук нових занять «для душі»

Якщо ж ви вирішили розлучитися, то потрібно терміново відволіктися на інші заняття. Будь-яка людина сильний духом, головне - емоційний настрій. Постарайтеся уявити нове життя, займіться реалізацією своїх нерозкритих талантів, які, наприклад, виявлялися в детстве- влаштуйте вечірку в честь нового життя, запросивши одних тільки друзів- зустріньтеся з родичами, які живуть на відстані далекого і цікавої подорожі. Вам варто просто відволіктися, змінити своє життя, так само, як і змінив Вам людина, знайти щось нове.

Зазвичай, багато хто намагається переключитися на інші відносини, що далеко не кращий варіант. Ви можете поранити себе ще більше, згадуючи і порівнюючи відносини з колишніми, а що ще гірше - заподіяти біль іншій людині. Постарайтеся знайти себе без тієї людини, яка Вас зрадив, постарайтеся на цій помилці, злий, але, часом потрібної нам для загартування характеру, виховати і виростити в собі силу і витривалість. Кожна людина - це центр Всесвіту, і неприпустимо, щоб один центр приводив до хаосу світ іншого. Треба пам`ятати, що бути чесним перед своєю совістю, перед самим собою - це наш обов`язок. Допоможіть пережити зраду самі собі і тоді ви зрозумієте, як пережити зраду коханої людини. Зрозумійте, що Ви стали вільні і незалежні, Ви - Особистість. Усвідомлення цього дорогого коштує.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!