» » » Що робити, якщо хлопець змінює?

Що робити, якщо хлопець змінює?

Що робити, якщо хлопець змінює?

Ніщо так не ранить душу людини, як зрада коханого. Таке зрадництво складно пережити, а особливо жінки, з її ніжним і чутливим серцем і ранимою душею. Але що робити, якщо хлопець змінює, і чи можна взагалі з цим щось зробити, ось що хвилює всіх тих нещасних, кому коли-небудь змінювали.

Ми, жінки, часто ходимо в рожевих окулярах, обожнюючи і ідеалізуючи свого коханого, і часто не помічаємо його зрад. Але існує й інша крайність. Зустрічаються дівчата, які своїми ревнощами просто не дають продихнути своїм хлопцям. Але й не варто весь час звинувачувати свого молодого чоловіка в зрадах і ревнувати його до кожного стовпа. Перш ніж звинувачувати хлопця у зраді, вам потрібні докази, або хоча б явні натяки на те, що він вам не вірний. Але як зрозуміти, що хлопець змінює?

Чи змінює він

Є кілька ознак того, що ваш молодий чоловік завів когось на стороні:

  • Ваші відносини і секс різко змінилися останнім часом.
  • Він не розлучається зі своїм телефоном ні на секунду, ні в якому разі не дає його вам. Він згортає вкладки і вікна в комп`ютері при вашій появі. 
  • Він раптово став більш уважним до своєї зовнішності. Почав раптом почав купувати собі стильні речі і парфум. Записався в спортзал або басейн.
  • Постійно десь затримується, то на роботі, то з друзями, то в пробці. Причому раніше цього за ним не спостерігалося.
  • У його машині почали з`являтися чужі жіночі речі, і переднє пасажирське крісло часто виявляється відрегульованим під іншу людину.
  • Від нього пахне чужими парфумами, і коли він приходить додому, то відразу поспішає в душ.


Коли таке прекрасне і високе почуття, як любов, раптом обертається для нас найсильнішою і нестерпним болем, мимоволі почнеш замислюватися, чому вони з нами так поступають.

Так чому хлопці змінюють



Зрозуміти, чому хлопці змінюють, не так-то просто. Тут безліч різних причин:

  • Чомусь здавна повелося, що чоловікам все можна. Вони, мовляв, істоти полігамні, і природа, так би мовити, зобов`язує. Навіть сильно закоханий чоловік не упустить можливості поглянути на повз проходять стрункі ніжки без будь-яких докорів сумління.
  • Часом винувато і оточення вашого чоловіка і його виховання. Якщо його батько і брати, а потім і друзі ніколи не вважали походи «наліво» чимось негативним, якщо завжди йому вселяли, що раз він мужик, то гуляти йому можна пробачити, адже він істота вищої раси, то він також буде вести себе з вами. Головне для нього, щоб його дружина або подруга були вірні, а для чоловіка вірність це прояв його слабкості.
  • Часто змінюють слабкі представники сильної статі, так звані «мамині синочки». Вони не в силах протистояти спокусам, і звикли до жіночих пестощів і розуміння. Ці чоловіки щиро покаються у скоєному, якщо будуть спіймані на місці злочину. Вони попросять вибачення, будуть клястися у вічній вірності. Але якщо їм знову трапиться випадок погуляти, то навряд чи вони його випустять.
  •  Часто причина зрад наших чоловіків криється в нас самих. Молоді люди починають шукати любові і гострих відчуттів на стороні в разі, якщо вони цього не дополучают у себе вдома. Може тоді варто уважніше подивитися на себе і ваші відносини. Може, десь щось йде не так, може раніше ви поводилися по-іншому, було більше ласки, ніжності, веселощів. Варто покопатися в своїй душі перш, ніж звинувачувати когось у ваших же бідах.

Що робити, якщо вам змінили

Всі ці теорії хороші, поки справа не торкнулося особисто вас. І, на жаль, зрада коханої людини річ вкрай прикра й боляче ранить. Так що робити, якщо змінив хлопець? Як пережити цей біль, впорається з нею, і пройти всі ці випробування гідно?

Не всі люди здатні пробачити свого партнера, якщо той зрадив вас, змінивши вам. Коли ми дізнаємося про зраду, ми можемо піти декількома шляхами: розірвати відносини з цією людиною, розібравшись у всіх причинно - наслідкові зв`язки, зрозуміти і пробачити зрадника або, пустившись у всі тяжкі, почати мстити йому, що не важливо з ким.

  • Рішення перше - розрив. Вам зовсім не обов`язково прощати зрад. Це як раз той випадок, коли прощення зовсім не обов`язково. Так, цей метод, звичайно, самий радикальний, зате найдієвіший. Якщо ваш хлопець змінив вам, та до того ж, як це часто буває, хлопець змінив з подругою, то тут вже треба посилати «куди подалі» і хлопця і подругу. Навіщо вам стільки зрадників відразу. Людина, яка зробила це одного разу, найімовірніше, повторить свій непорядний вчинок і згодом.
  • Якщо вам під силу прощення, то ви неймовірною широти душі людина. Ваш хлопець повинен носити вас на руках все життя і щодня дарувати вам букети і цукерки. Але знайте одне, що вам доведеться жити з думкою про те, що він вам вже змінив. І в скрутні хвилини ваших з ним стосунків ви постійно будете думати про те, а чи не змінить він вам знову. Але якщо вже ви дійсно вирішили пробачити свого молодого чоловіка, то прощайте його остаточно, а не згадуйте йому про його провині при кожному зручному випадку, що не шантажуйте його, не намагайтеся викликати почуття провини в своїх особистих цілях. Це низько і не гідно.
  • Деякі, дізнавшись про зраду, вирішують мстити. «Хочу змінити хлопцеві!» - Ось відчайдушна думка, яка врізається у свідомість ображеної дівчини. І не важливо, з ким, головне переспати, щоб зробити боляче своєму хлопцеві. Шукати собі партнера на одну ніч в стані афекту не зовсім розумно, і навіть небезпечно. І невідомо, кому в результаті ви зробите болючіше: собі або йому. Помста це блюдо, яке падають холодним. Та й до того ж, що лежав із іншою людиною в помсту своєму хлопцю, ви опинитеся ні чим не краще за нього. А про таку дівчині навряд чи буде переживати її хлопець, і, може бути, навіть буде радий, що змінив вам.

Зрада це важке випробування в ваших відносинах, вона завдає важку важко загоюються рану в душі, і як її пережити, як вчинити, вирішувати вам. Знайте тільки одне, що в цій ситуації головне, це не змінити саму себе.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!