Чи давати хлопцеві?

Закоханість є початком любові. Любити чи не любити - повністю залежить від вашого особистого вибору. Головне потрібно розуміти, що жодна людина не може просто любити. Необхідно ретельно працювати над своїми відносинами, будувати їх і вкладати в них чимало праці.

Займатися чи сексом з хлопцем

Багато молодих дівчат сумніваються, чи варто заводити з молодою людиною більш серйозні відносини, спати чи з хлопцем. Звичайно, якщо ви впевнені не тільки в своїх почуттях, але і в почуттях свого молодого чоловіка, то можна піти на наступний етап розвитку ваших відносин і зробити їх ще більш близькими. Головне потім не пошкодувати про це. Не варто розмінюватися на різних хлопців, потрібно берегти себе, любити і цінувати. Пам`ятайте, що, не дивлячись на свою велику любов, швидке всього в майбутньому у вас ще будуть інші молоді люди. І може бути навіть краще того, хто на даний момент здається вам найкращим і найулюбленішим. Може бути, варто зберегти себе для іншого чоловіка, який обов`язково оцінить, то, що ви бережете і цінуєте себе, він також трепетно буде відносити до вас і відчувати велику відповідальність за вас і ваші відносини. Тому, чи давати хлопцеві, кожна дівчина повинна вирішувати сама. Пам`ятайте, що не варто починати близькі стосунки в ранньому віці. Якщо ви хочете такий близькістю прив`язати до себе хлопця, то, на жаль, у вас нічого не вийде. Молоді люди близькість сприймають не як показник почуттів один до одного, а як момент для плотського задоволення. Тому добре подумайте, перш ніж йти на такий серйозний крок і зближуватися з хлопцем. Якщо він любить вас, то буде любити і без сексу. Якщо його почуття по відношенню до вас міцні, то він обов`язково зрозуміє вас, і буде поважати ваше рішення відкласти такий серйозний момент на якийсь час.

Чи робити хлопцю мине



Якщо ви зі своїм хлопцем регулярно займаєтеся сексом вже досить довгий час, то часто хлопець починає просити дівчину зробити мінет. Погодьтеся ви чи ні - залежить тільки від вашого бажання. Якщо ви не хочете робити цього або не готові, то варто просто прямо повідомити про це своєму хлопцеві. Якщо він любить вас, то обов`язково зрозуміє. Не варто боятися або соромитися висловлювати свою думку з цього приводу. Пам`ятайте, що секс повинен приносити задоволення вам обом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!