» » » Як натякнути хлопцеві, що він подобається?

Як натякнути хлопцеві, що він подобається?

Як натякнути хлопцеві, що він подобається?

Вважається, що саме хлопець повинен проявляти симпатію і робити перші кроки на шляху до знайомства. Боязнь бути відкинутої іноді змушує дівчат приховувати свої почуття. Як натякнути що люблю, що почуття ще не згасли? Це можна зробити різними способами.

5 способів натякнути хлопцеві про свої почуття

погляд

Томний погляд, тремтіння вій - головна зброя жінки. Зустрівшись очима з вподобаним хлопцем, буквально на кілька секунд зупиніть погляд і відведіть в сторону. Напевно викличе у відповідь інтерес погляд, кинутий через піднесений плече.

посмішка

Гарною щирою посмішкою можна підкорити чоловіка. Вона підкреслює ваше дружелюбність і дозволяє відчувати себе поряд з вами розкуто. Скороминуща сором`язлива усмішка при зустрічі дасть зрозуміти хлопцю, що він вам небайдужий. Крім того, чарівна посмішка перетворює навіть пересічну зовнішність.

тактильний контакт

Тактильні відчуття є одним з головних джерел інформації при спілкуванні. Несподіване вторгнення в особистий простір хлопця (легкий дотик пензлем руки або плечем) змусить його звернути на вас увагу. Прагнення до скорочення дистанції явно говорить про щиру симпатію.

компліменти



Хлопці люблять компліменти не менше, аніж дівчата. Як натякнути хлопцеві про свої почуття? Чи не грубі лестощі, а підкреслення справжніх достоїнств зробить необхідний ефект. Врахуйте, що чоловіки оцінять компліменти, пов`язані з їх розумовими, фізичними або професійними якостями.

Увага

Проявляйте щиру увагу до його інтересам і хобі. Це може бути спорт, музика або танці. Схожі інтереси можуть стати початком дружніх, а потім і романтичних відносин. Досягнення високих результатів в даному напрямку прискорить бажаний результат.

Знаючи, як натякнути хлопцеві, що він подобається, можна звернути на себе його увагу і домогтися взаємного розташування.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!