Як натякнути на секс?

Ваші відносини розвиваються успішно, ви хочете перейти до наступного етапу. Постає закономірне питання: як натякнути на секс дівчині або хлопцю, якщо близькість не приходить спонтанно? В ідеалі добре було б, щоб все розвивалося саме собою, але часто виникає непорозуміння, невпевненість, виникають психологічні затиски і т.д, Особливо часто це відбувається на початковій стадії відносин. Розглянемо варіанти, які допоможуть вам підштовхнути партнера / партнерку до сексу.

Як натякнути дівчині на секс?

Цілком можливо, що дівчина сама бажає близькості з вами, але соромиться сказати або не хоче здатися занадто доступною. Тому в такому питанні головне - тактовність. У дівчини не повинно скластися враження, що ви її використовуєте і вам потрібен тільки секс. Не варто відкрито говорити про секс, показувати, що він вам дуже потрібен. Такі розмови зазвичай закінчуються скандалом і розставанням.

Використовуйте невербальні сигнали: довгий Немигающий погляд, низький хрипкий голос, м`які дотику. Багатьом дівчатам подобається, коли чоловіки розглядають їх з ніг до голови. Можна взяти за руку, обійняти і т.д. Якщо дівчина схвалює ці дії - продовжуйте. Якщо немає - поговоріть ще трохи на абстрактні теми.

Інший варіант - розповісти дівчині любовну історію, але не від першої особи. "Наприклад, мій знайомий якось раз довго не міг спокусити дівчину ...". Дівчина представлятиме те, що ви їй розповідаєте і збуджуватися від цих думок.

Кращий спосіб натякнути дівчині на секс - це порушити її бажання. Їй самій повинно захотітися сексу з вами. Тут добре допомагають пристрасні поцілунки, ніжні слова, обійми. Використовуйте ваші руки якомога активніше - гладьте її волосся, груди, стегна, сідниці. Але не варто поспішати лізти в трусики. Скоро вона не встоїть перед вашими ласками і сама накинеться на вас або запросить до себе.

Головне - не варто поспішати і не варто боятися. Пам`ятайте, що дівчина чекає вашої ініціативи, так як ви чоловік. Подаруйте їй ніжність і ласку, і вона відповість вам тим же.

Як натякнути хлопцеві на секс?



Рідше зустрічається зворотна ситуація - дівчина готова до близькості і хоче її, а чоловік не робить ніяких кроків. Дівчата можуть сигналізувати чоловікам щосили, посилаючи їм приховані або досить відверті невербальні сигнали. Але сильна стать часто ігнорує або неправильно трактує ці сигнали, часом і зовсім їх не помічає. Як же дівчині вийти з цієї ситуації, і натякнути хлопцеві на секс так, щоб він нарешті зрозумів, що пора діяти?

Чоловіки, зверніть увагу на невербальні сигнали жінок!

Найчастіше торкайтеся до вашого чоловіка, беріть його за руку, притискайтеся до нього, наприклад, в метро. Не уникайте його дотиків і обіймів. Чим більше ваші тіла будуть стикатися, тим частіше у чоловіка будуть виникати думки про секс.

Часто одяг жінок може красномовно розповісти чоловікові про жіночих бажаннях. Одягніть на побачення коротку спідницю, щоб показати ваші прекрасні ніжки, або мереживну блузку, під якою просвічує ваше тіло. Тільки не треба приходити напівголою: залиште чоловікові загадку, нехай він бачить тільки частина вашого тіла, а інше домалює його фантазія.

Використовуйте невербальні жести: довгий погляд, що ковзає по всьому тілу чоловіка, розслаблена поза, перекидання ноги на ногу, особливо, якщо надіта коротка спідниця. Покажіть йому своє татуювання або родимку в якомусь недоступному для поглядів оточуючих місці.

Якщо чоловік не зовсім дурень, він зрозуміє ваші натяки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!