Як уламати на секс?

Дуже часто можна зустріти випадки, коли хлопець жадає дівчину, але, незважаючи на всі його старання, вона залишається неприступною і чужий. Сьогодні я спробую допомогти всім, хто колись опинявся в подібній ситуації. Для того щоб зрозуміти, як уламати на секс, ми розглянемо декілька простих, але дієвих порад. Приступимо.

  1. Першим в списку є найпопулярніший, але і самий низько моральний спосіб домогтися дівчину - алкоголь. Саме ця «засіб» найбільш часто використовують в якості відповіді на питання, як вмовити дівчину на секс. Будь-якому хлопцю відомо, що п`яна дівчина - легковажна дівчина. Звичайно, потрібно пити в розумних мірках, небагато і тільки у себе вдома, а не в публічних закладах. Чи варто використовувати даний метод? Кожен судить по собі, тому для початку обміркуйте всі свої дії.
  2. Друга порада, який допоможе нам дізнатися, як уламати дівчину на секс - Філософія любові. Що ж таке «Філософія любові»? Прислухаючись до «Філософії любові» ви повинні пояснити дівчині всю важливість, і навіть необхідність сексу. Доводи можуть бути найрізноманітніші. Тільки пам`ятайте, що для того, щоб комусь щось довести щось, вам необхідно самому вірити в доказову гіпотезу.
  3. Також можна вдатися і до сексуального зваблення. Для того щоб спокусити дівчину вам необхідно в першу чергу звернути увагу на себе. Дізнайтеся смаки своєї обраниці і будьте сексуальним саме для неї. Прочинені сорочка, джинси, різна обтягнута одяг - дуже часто подібний стиль дівчата вважають сексуальним. Стати справжнім кумиром для дівчини. Не менш важливо дати зрозуміти дівчині, що з вами вона може дозволити собі все. Кожен день домагайтеся від дівчини нового. В один день обійми і відразу пристрасний поцілунок, в інший відверті рухи і тілесні зв`язку. Слідуючи подібним принципом, ви швидко дійдете як до петтинга, так і до самого сексу.
  4. Самий підлий, низький і неправильний (для мене, автора) спосіб домогтися сексу від дівчини - слідувати «принципу покидька». У подібних випадках хлопець залицяється до дівчини (часом досить тривалий час) лише з однією метою - секс. Після тілесної близькості хлопець швидко кидає дівчину і ховається від неї. Нікому не рекомендую даний спосіб.
  5. Одним з найбільш лояльних способів є проста бесіда з дівчиною на тему сексу. Може у вас і у вашій опонентки вже збігаються бажання? У тому, щоб втілити бажання в життя, зовсім немає нічого поганого. Дізнайтеся, які поцілунки любить ваша дівчина, пориньте в її потаємні бажання, а в знак подяки відкрийте їй свої. Не бійтеся брати ініціативу в свої руки. Якщо ви зможете спокійно обговорювати секс, то також спокійно зможете займатися ним.

Не менш часто виникає і питання про те, як уламати сестру на секс. Для сестер ефективні повністю все вище опис способи спокушання. Але перед тим як приступити до «справи» гарненько все обміркуйте. Не варто просто так ламати родинні стосунки. Можливо, потім ви і ваша сестра будете сильно шкодувати про скоєне.



Неважливо, який спосіб вам сподобався, так чи інакше потрібно пам`ятати одну річ. Простий секс без душевної близькості ніколи не може бути настільки ж яскравим, теплим, приємним і неймовірним, як тілесна близькість по істинної любові. Просто любите свою другу половинку, будьте чесними і відвертими - тоді вас не турбуватимуть ніякі тривоги або ж питання.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!