Як розвести подругу?

Про що піде мова? Якщо передати в двох словах, то можна сказати так: про вас, дорогі хлопці, і про дівчат. Про кохання вже написано багато, писали і в віршах і в прозі, про секс також досить доступної інформації. Але сьогодні цікавить інше: хто з вас розвів подругу на секс? І чи є для цього рецепти? Питання, звичайно, пікантний, але якщо у відповіді на нього потребують, значить потрібно його розглянути. Обмовимося відразу, мова не буде йти про те, щоб юну леді напоїти спиртними напоями, все повинно бути під контролем розуму і приємно для вас обох.

Перше враження

Отже, ви зібралися на побачення, будуєте в думках великі плани на вечір, вже мрієте поділитися радою з одним на тему: як я розвів подругу. Мами сьогодні вдома не буде, а, значить, і не буде за вами контролю. Ось і довгоочікувана зустріч, а вас наче підмінили. Ви починаєте щось мимрити, і розмова у вас не в`яжеться, всі плани руйнуються.

Наша вам порада, навчитеся, в першу чергу, говорити, говорите про все: погоді, друзях, концертах і фільмах. Але тільки виконуйте одну умову: дівчині ці теми повинні бути теж приємними і цікавими. Покажіть дівчині, що ви впевнена в собі хлопець, щоб у неї склалося враження, що вона буде за вами, як за кам`яною стіною у всіх ситуаціях.

Як розвести подругу

Покажіть своїй подрузі, що ви юний романтик, вони люблять таких і вважають, що саме такі чоловіки можуть розкрити в них жіночу таємницю і загадку їх душі. Розкрийте при бесіді свою душу і будьте оригінальним. Розкажіть, щоб увійти до дівчини в довіру про себе, розпитайте про неї. Задавайте питання так, щоб вона відповідала не тільки «так» і «ні», а давала повний, цікаву відповідь. Так швидше у вас зав`яжеться розмова. Припасіть для себе кілька цікавих, бажано смішних, історій. Якщо деякий час вам буде нема про що говорити, то ви зможете їх розповісти. При розмові не задавайтеся постійно питанням: як розвести подругу? Ведіть себе природно і думайте тільки про те, про що говорите. На побачення поспішайте якщо не з букетом, то хоча б з однією великою і красивою трояндою. Дівчата завжди раді квітам.

Якщо у вас є можливість, то запросіть її в кафе або ресторан на чашечку кави. Музика і інтимна обстановка вас зблизять. Якщо на вулиці тепла і хороша погода, тоді можна просто прогулятися по вечірньому місту. Мерехтіння яскравих вогнів додасть вам гарного настрою.



У тому випадку якщо у вас є своя машина, запропонуйте своїй подрузі виїхати за місто. Удвох або з компанією друзів вам буде цікаво на природі. Ви можете влаштувати собі пікнік, а також поїхати на річку чи озеро, щоб скупатися в жаркий день. Ідеальний варіант - море. Тут можливо багато чого: позасмагати, покупатися, прогулянки на яхті. І всі ці розваги будуть проходити з вами і вашою дівчиною.

Подальші дії

І ось, між вами досягнуто довіру. Ви можете разом помріяти про те, як кожен з вас бачить майбутнє або, наприклад, що б Ви робили, якби у вас було дуже багато грошей. При цьому якнайкраще пізнати людину і заслужити у нього довіру. Слово за слово, і можна перейти до питань сексу. Спочатку відсторонено, ненароком торкнутися те чи інше питання. Якщо тема ця буде підхоплена, то можна зупинитися і на питаннях особистого характеру.

Якщо хлопець розвів подругу на секс, значить, він добре відчуває характер дівчини, має до неї відмінний підхід і має ті якості, які властиві справжньому чоловікові. Тому будьте делікатними, якщо ваша дівчина не проти, то ви в її очах саме та людина, в якому вона бачить своє майбутнє. 

І наш останній рада. Ніколи не замислюйтесь про те, щоб для сексу дівчину напоїти. Краще збільшіть свій інтелектуальний рівень і свій розвиток. Якщо ви нормальний хлопець, то обов`язково будете мати успіх у представниць протилежної статі. Ми багато варіантів підказали вам для здійснення вашої мрії. Вперед!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!