Як змінити дівчині?

Як змінити дівчині?

Всі знають, що зрада - це зрада, але іноді так хочеться різноманітності в сексі або нових відчуттів. У більшості випадків на цей крок наважуються хлопці. Але далеко не всі знають, як змінити дівчині, щоб вона нічого не запідозрила. Кілька порад ви знайдете нижче.

Як змінити дівчині, щоб вона не здогадалася?

Вибір варіантів для зради просто величезний. Можна познайомитися з симпатичною жінкою на вулиці, в кафе, кіно, банку і запросити її на побачення. Можливо, в першу зустріч ви і не досягнете своєї мети, але при галантно зверненні вдасться добре провести час.

Запобіжні заходи

Зустрічайтеся з новою пасією в місцях, в яких ви не буваєте зі своєю коханою. Також туди не повинні ходити ваші друзі і знайомі вашої дівчини, адже хто-небудь з них може вас побачити і розповісти іншим. Найкращим варіантом буде зняти квартиру: обстановка буде романтичної, і ви зможете легко домогтися бажаного.

Щоб зрада залишилася непоміченою, купіть ще одну сім-карту, адже ваша дівчина може відповісти на дзвінок, коли ви кудись вийдете. Більш того, є ревнівіци, які переглядають дзвінки своїх хлопців і читають повідомлення. Все це потрібно відразу ж видаляти, щоб не потрапити в незручну ситуацію.



Плануйте заздалегідь свою зустріч з новою пасією. Потрібно за тиждень повідомити про важливі справи дівчині і дотримуватися цієї версії. Адже часто представниці прекрасної статі підозрюють коханих в зраді, тому приготуйтеся відповідати на каверзні питання. Можна також попросити вірного друга допомогти вам. У день побачення бажано вимкнути телефон, щоб не потрапити в незручну ситуацію. Адже дівчина може зателефонувати вам, щоб упевнитися, що ви перебуваєте саме там, де сказали. А там можна буде послатися на низький рівень заряду.

Щоб дівчина не підозрювала вас в зраді, постарайтеся їй зателефонувати до і після свого побачення з новою пасією. Так ваша кохана буде думати, що ви про неї не забули, і заспокоїться.

Коли змінювати не варто

Ніколи не змінюйте дівчині з її подругою, навіть якщо вона і надає вам знаки уваги. Вона може розповісти про вашу інтрижку, щоб посварити вас. Крім цього, не варто заводити роман з родичками коханої або її сусідками по тій же причині. Чи не приводите нову пасію в свою квартиру, адже якщо пізніше ваша дівчина знайде там жіночу шпильку або навіть чужий бюстгальтер, викрутитися буде практично неможливо.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!