» » » Як сказати "ні" дівчині?

Як сказати "ні" дівчині?

Як сказати

Увага дівчат, безумовно, лестить чоловікові. Але якщо представниця прекрасної статі починає буквально переслідувати вас і не дає проходу, то будь-якому захочеться поїхати як мінімум в інше місто, а краще змінити країну. Однак не варто так радикально змінювати своє життя, оскільки відмовити дівчині можна ввічливо і без наслідків.

Як сказати «ні» дівчині чемно?

Щоб не виглядати хамом перед дівчиною, слід рідше відповідати на її дзвінки. Звичайно, є варіант взагалі не брати трубку, але вона може зателефонувати з іншого номера. Якщо вона запрошує кудись сходити, найкраще послатися на зайнятість. Відмовок маса, тому кожен раз вдасться придумувати щось новеньке. Настирливої шанувальниці можна сказати, що вам потрібно:

  • на вихідних обов`язково допомогти батькам;
  • доробити важливий звіт, інакше вас можуть вигнати з роботи;
  • щодня відвідувати курси;
  • допомогти сестрі / брату / одного;
  • ходити на збори анонімних алкоголіків.

Якщо дівчина буде наполягати і приходити додому, приносячи випічку, щоб разом випити чаю, то можна послатися на алергію або дієту за медичними показаннями. Незабаром їй набридне битися об стіну і вона знайде собі інший предмет обожнювання.

неприємні ситуації

Якщо дівчина не хоче розуміти натяків, то звільнитися від неї буде важче. Втім, немає нічого неможливого. Так, слід частіше вплутувати її в неприємні ситуації. Наприклад, на вечірці можна похвалити плаття і фігуру її подруги, не сказавши компліменту на її адресу. Також не зайвим буде захоплюватися в її присутності іншими дівчатами, на яких вона зовсім не схожа. Крім цього, можна виставити її в непривабливому світлі при друзях, але зробити це потрібно ненароком, інакше вона затаїть образу і буде мстити.

душевна розмова



Як сказати «ні» дівчині, якщо вона наполегливо пропонує вступити з нею в інтимні стосунки? В цьому випадку слід поговорити з нею по душах. В ході бесіди потрібно постаратися донести до неї, що у вас є улюблена або дружина, що ви її любите, не хочете змінювати. Тут можна наговорити їй купу компліментів, сказати про її достоїнства, але обов`язково підкреслити, що ви одружений чоловік і сімейні цінності для вас понад усе. Підбираючи слова для розмови, можна почитати ось ці статті: Як йому сказати ні? і Як відмовити чоловікові?. Завдяки інформації, викладеної в них, вдасться трохи вникнути в жіночу психологію і поговорити з настирливою прихильницею на її мові.

Якщо ж у вас немає супутниці життя, то послатися на мораль не вийти. В цьому випадку повідомте, що ви до сих пір не забули свою колишню пасію. Можна розповісти жалісну історію про те, як погано вона з вами надійшла. Потім важливо додати, що рани ще не загоїлися, тому ви не готові до нових відносин. Адже потрібно бути чесним по відношенню до партнера, а ви не хочете давати їй помилкових надій.

Знайомство з одиноким іншому

Щоб відшити дівчину і при цьому не образити її, спробуйте організувати їй зустріч з одиноким іншому. Потрібно буде попросити його позалицятися за нею якийсь час. Можливо, вона переключить свою увагу на нього, і проблема благополучно вирішиться. Звичайно, тоді у одного з`явиться зайвий головний біль, але, може бути, він з часом полюбить її, а ви будете свідком зародження нової любові.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!