Як з нею заговорити?

Як з нею заговорити?

Якщо ви побачили симпатичну дівчину і хочете з нею познайомитися, потрібно проявити величезну обережність, інакше ви залишитеся без роботи. Звичайно, можна підкотити до неї з питаннями про кіно, літературі та її неземну красу, але ці варіанти дуже застаріли і не діють на сучасних панянок. Але як з нею заговорити? Яку тему для розмови вибрати?

Як з нею можна заговорити?

Насамперед потрібно запам`ятати, що дівчата не люблять банальщину, їм подавай що-небудь незвичайне. З цієї причини необхідно чітко прорахувати свої дії. Наприклад, можна підійти до неї з морозивом в руках і пригостити її. Мало хто відмовиться від такого частування: як мінімум вона подякує, а можливо, візьме в свої руки ініціативу і запитає ваше ім`я. У цьому випадку така невелика вкладення дасть масу переваг. Адже дівчина відразу подумає, що її новий знайомий дуже щедрий.

Морозиво можна замінити букетом квітів. Коли ви будете їх підносити, робити це потрібно зі словами: «Ці квіти також прекрасні, як і ви». Від таких слів будь-яка дівчина розтане. Ось тільки букет повинен бути свіжим і дійсно красивим, щоб жінка не вважала ваш жест за образу.

Якщо дівчина вашої мрії зустрілася вам в супермаркеті, то заговорити з нею буде дуже просто. Потрібно просто поспостерігати за тим, який товар вона вибирає. Після цього можна сміливо підходити до неї і просити поради. Дівчина не відмовить, більш того, їй буде лестити, що молода людина порахував її експертом в тій чи іншій області.

класичні методи

Якщо у вас не дуже багата фантазія і ви сором`язливі, можна заговорити з дівчиною використовуючи класичні методи. Наприклад, можна запитати у неї про те, як пройти на ту чи іншу вулицю. Можна навіть сказати, що ви загубилися, і попросити її проводити вас, якщо це її не утруднить і є вільний час.



Якщо дівчина тримає в руках книгу, то це просто ідеальний варіант заговорити з нею. Так, наприклад, можна підійти і запитати у неї, де вона купувала це видання. Адже ви його давно шукаєте! В результаті звужується розмова, в ході якого можна дізнатися її ім`я. А якщо ви наберетеся сміливості, то зможете навіть запропонувати проводити її до будинку. По дорозі можна буде розговоритися і знайти загальні теми, а також обмінятися телефонами.

Ідеальним варіантом для знайомства буде допомогти дівчині донести до будинку важкі сумки. Напевно вона не відмовиться. Більш того, ви покажете себе з хорошого боку, а обраниця подумає, що ви дуже галантний кавалер. До того ж ви зможете дізнатися, де вона живе, а прощаючись, вдасться попросити її номер телефону, який вона дасть як мінімум з ввічливості. Згодом потрібно продовжувати бути галантним, робити компліменти, які не повинні бути вимученими. Адже дівчата дуже цінують щирість.

Про що не варто говорити

Часто хлопці роблять помилки в розмові, а потім ще й ображаються за те, що дівчата їх "засовують". Отже, не варто говорити про себе коханого, хвалитися, що у вас багато грошей, машина, багатий тато, і ви живете в шикарному палаці. Це лише відлякає представницю прекрасної статі, оскільки вона подумає, що її купують. Також не слід робити їй компліменти, які не відповідають дійсності. Звичайно, можна сказати, їй, що вона дуже симпатична дівчина, але не варто говорити про її струнких ніжках і осикою талії, коли це зовсім не так.

Крім цього, не слід брехати про себе, так як вона може дізнатися правду, і тоді відносинам прийде кінець. Більш того, якщо ви будете постійно брехати, то згодом просто заплутаєтеся і втратите улюблену. А адже це буде дуже прикро, особливо якщо ви побудуєте довірчі відносини. Після такого обману вона просто не буде з вами спілкуватися. Ось чому слід говорити правду, і тоді згодом не буде причин для розставання.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!