» » » Як справити враження на дівчину?

Як справити враження на дівчину?

Нерідко ми зустрічаємо статті про те, як дівчині сподобається хлопцю, але як свідчать багато досліджень, то саме хлопці найбільше хвилюються при перших побаченнях і боятися виглядати безглуздо. Тому в цій статті ми постараємося розкрити питання про те, як справити враження на дівчину і допомогти молодим людям відчувати себе більш впевнено на перших побаченнях.

Як вести себе на першому побаченні

  1. Як відомо дівчата більш вільно поводяться в розмові при першому знайомстві, але хлопцеві така поведінка не дозволено. Тому не здумайте закидати дівчину компліментами про те, як красиво її тіло і говорити про секс, адже ви не настільки близькі, що б обговорювати подібні теми. Так само не набридає розповідями про свої проблеми і не продовжуйте тему, якщо бачите що дівчина не зацікавлене, інакше вона поспішить покинути вашу компанію.
  2. Не забувайте про свій зовнішній вигляд. Не повинно бути пом`ятою футболки або сорочки, брудного одягу або взуття. Дівчата цінують акуратність і охайність.
  3. Не бійтеся показувати свої особливості. Адже серед величезної кількості шанувальників дівчина повинна вас якимось чином запам`ятати. І якщо у вас натура романтика, щось не приховуйте цього, адже кожна дівчина мріє про заходи і світанки, які ви їй подаруєте.
  4. Спробуйте дізнатися про те, що вона вважає за краще в їжі, музиці, книгах, фільмах і т.д. Це допоможе зробити ваше проведення часу більш приємним, наприклад, похід в кінотеатр або на концерт. Власне, якщо ви йдете на перше побачення, справити враження дуже легко, потрібно всього лише говорити на тематику інтересів партнера, і він вважатиме цю бесіду досить цікавою.
  5. І звичайно, посміхайтеся своєї співрозмовниці, говорите компліменти і дивіться в очі, все це допоможе отримати її довіру. Пам`ятайте, другого шансу справити перше враження вже не буде. Так що вам доведеться намагатися подвійно.

Як підкорити серце дівчини



На жаль, інформація про те, як справити перше враження на дівчину, не є запорукою тривалих відносин, це всього лише маленький крок. Адже жінку постійно потрібно дивувати, що б її зацікавленість вами не пропадала.

  1. Перше - це, звичайно ж, квіти, адже жодна представниця жіночої статі не встоїть перед таким подарунком. Якщо ви не знаєте про те, які квіти вона вважає за краще, то можна подарувати цукерки, зроблені у вигляді букета квітів. Якщо ж переваги вам відомі, то можете подарувати живі квіти. Але найбільш оригінальним варіантом стане, якщо одного ранку їй доставлять квіти від вас.
  2. Багато жінок люблять екстремально проводити час. Ну що ж, в таких випадках, можна влаштувати прогулянку на повітряній кулі або виконати стрибки з парашутом. Вже таке їй напевно запам`ятатися. Крім того, психологи стверджують: «Що б швидко закохати в себе дівчину, потрібно створити небезпечну ситуацію».
  3. Ви можете піднести жінці антикварний подарунок, що буде виглядати дуже оригінально. Звичайно, тут не йдеться про величезні годиннику минулих століть, ліжках і шафах. Підберіть кольє або шкатулку для прикрас.
  4. Не так давно, стало популярним так зване «Побачення з метеликами». Сама суть такого побачення полягає в казковій обстановці того чи іншого парку, де є подібна пропозиція. Ви з коханою відпочиваєте поміж рослин, чуєте шум фонтанів і навколо вас велика кількість метеликів.
  5. Можна зробити плакат. Подібні ви напевно вже бачили на рекламних щитах, де ви розкриєте свої почуття до будь-якій жінці. Але для початку все-таки варто дізнатися її думку про таких плакатах, тому що не всі жінки люблять виставляти на загальний огляд свої відносини.
  6. Секс в різних місцях так само буде цікавий багатьох жінкам. Наприклад, в парку, в ліфті, на пляжі, в машині або на машині. Все це внесе різноманітність у ваші стосунки.


Тепер ви знаєте не тільки про те, як справити хороше враження на жінку, але і як заволодіти її серцем. Пам`ятайте, головне все робити з любов`ю і ваша дама, безумовно, це оцінить. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!