» » » Що робити, щоб сподобатися хлопцю?

Що робити, щоб сподобатися хлопцю?

Закоханість - одне з найпрекрасніших почуттів на світі. Але що робити, якщо об`єкт любові не відповідає взаємністю? Що робити, щоб сподобатися хлопцю, звернути на себе його увагу, а може, навіть закохати в себе? Є наскільки старих перевірених способів.

А чи потрібно це

Перш ніж намагатися справити враження на кого-то і придумувати, що зробити, щоб сподобатися хлопцю, слід гарненько подумати - чи потрібно? Хлопці за визначенням є сильною статтю та повинні самі досягати дівчину. І хоч в наш час молодь досить прогресивна і всюди сповідаються постулати про рівноправність і демократії, не варто забувати про жіночність.

Раніше, в дев`ятнадцятому столітті, дівчата не замислювалися про те, що потрібно, щоб сподобатися хлопцю. У них були гарні туалети, батьки з дитинства віддавали майбутніх леді займатися музикою, вишиванням, ремеслами, і женихи самі собою відшукувалися.

Можливо, не варто лізти зі шкіри геть і намагатися заманити того, що не звертає на тебе увагу. Озирнись навколо: швидше за все, у тебе вже є відданий шанувальник, який сам прокидається кожен день в надії на твою посмішку або на парочку твоїх фраз, звернених до нього.

Пам`ятай про те, що саме хлопець повинен домагатися дівчину, щоб не забувати, що він - хлопець, і давати дівчині відчути, що вона - дівчина. Але якщо ти все ж вирішила, що хочеш добитися саме його, то потрібно діяти.

Скажи мені хто твій друг ...



Щоб сподобатися хлопцю, потрібно дізнатися його інтереси. Придивись до нього, спробуй подружитися з його друзями або знайти загальних знайомих, розпитай ненароком про те, яку музику він слухає, які любить фільми, які книги читає ... Тут будь-яка інформація може бути корисна.

Подивись також на його друзів - хто вони, які, чим займаються? Вибір друзів дуже часто говорить про інтереси людини і про те, які якості йому найбільше подобаються в людях.

Коли ти вже більш-менш будеш уявляти собі, що цікавить твого коханого, можна переходити до більш активних дій.

Зустрічають по одягу…



В першу чергу варто пам`ятати про те, що перше враження найважливіше. Тому не варто в спробі привернути увагу одягати коротку спідницю і джемпер з самим глибоким вирізом. Є певні тонкощі того, як одягнутися, щоб сподобатися хлопцю.

Якщо йому подобаються спортивні дівчата, то слід вибрати кеди, модні спортивні штани і футболку. Сильно фарбуватися не варто, так як при занятті спортом макіяж може потекти. І пам`ятай про те, що спортивної дівчиною називається не та, яка одягнена в спортивний костюм, а та, яка займається спортом. Піди в якусь секцію, можливо, навіть в ту, в яку ходить він.

Якщо ж йому навпаки подобаються більш жіночні дівчата, слід зробити ставку на елегантні сукні та акуратний денний макіяж, що підкреслює твої гідності. Невисокий каблучок зробить твою поставу стрункішою, а ходу - легшою і жіночною. Саме такий образ здатний зачарувати будь-якого прекрасного принца.

Губки бантиком

І ось, ти домоглася свого і твоя молода людина призначив тобі побачення. В голові роїться тисяча питань: що надіти, як себе вести, що буде, як зробити так, щоб хлопцеві сподобався поцілунок?

Кажуть, по першому поцілунку можна визначити, створені ви одне для одного чи ні ... І тут слід враховувати наступні моменти.

  • Не поспішай. Пам`ятай про те, що ти дівчина, і дай йому самому проявити ініціативу.
  • 90 на 10. У знаменитому фільмі «Метод Хітча» говориться, що хлопець повинен виконати 90% шляху до поцілунку, а решта 10 - дівчина. І це вірно! Адже початкова стадія відносин - наче гра в шахи. Перший крок робить він, а потім повинна відповісти ти.
  • Розміреність. Не варто накидатися на нього і намагатися засмоктати з першої секунди. Дозволь вашому поцілую повільно розпалюватися, як полум`я багаття. М`яко відповідай на його дії і масажуй губами його губи, дозволь йому плавно поглибити поцілунок і доторкнутися своєю мовою до твого. І ні в якому разі не намагайся засунути свою мову йому в рот повністю! .. Як правило, в хорошому поцілунку беруть участь тільки кінчики мов, які ледь торкаються один до одного.

Наступний етап

Про те, що робити для того, щоб хлопцю сподобався секс, можна говорити годинами. Найкраще прочитати спеціальні статті на цю тему, а їх в інтернеті існує чимало. Але основні принципи такі:

  • Була пристрасно, але не переборщуй. Не варто ревіти білугою і роздряпували йому спину до крові в перший же раз. Звичайно, інтимні стогони на вушко заводять, але все повинно бути в міру.
  • Запитай його, як йому більше подобається. Всі чоловіки різні і люблять різний. Комусь подобається бути зверху, хтось любить збоку, хтось ще якось ... Не бійся запитати про його перевагах і розкажи про свої.
  • Працюй внутрішніми м`язами. Напружуючи і розслабляючи м`язи піхви можна в кілька разів посилити як своє задоволення, так і задоволення партнера.

Це основні правила поведінки, які допоможуть сподобатися хлопцю. Щастя і успіхів в особистому житті!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!