» » » Як сподобатися хлопцю?

Як сподобатися хлопцю?

Молоді люди всі різні - це відомий факт, так як кожна людина за своєю природою унікальний. Однак є завжди багато спільного в психології абсолютно різноманітних людей. Для того, щоб можна було сподобатися хлопцю і побудувати з ним стосунки необхідно тонко проникнути в деякі деталі, які є загальними між молодими людьми і подобаються їм абсолютно всім.

Щоб сподобатися хлопцю, дівчині в першу чергу необхідно бути жіночною. Навчіться фліртувати, кокетувати. Хлопцям подобається, коли дівчина - як кішка. Коли у неї плавні рухи, загадковий погляд. Але не забувайте, що треба знайти тонку грань, де зупинитися, адже занадто наполегливий флірт і кокетування можуть відлякати хлопця.

Хлопці дуже часто бажають бачити в дівчині одного, який би зміг розуміти його, розділяти з ним його інтереси. Отже, щоб сподобатися хлопцю необхідно спочатку забути про те, що ви хочете з молодою людиною відносин. Спробуйте прив`язати його до себе. Ввійти до нього в довіру через дружбу і взаєморозуміння. Але на цьому етапі просто не забудьте, для чого все це. Тому одягайтеся красиво, легко і зі смаком. Трошки кокетує, не сваріться матом, не паліть і побільше посміхайтеся.

Можна сподобатися хлопцю тільки будучи впевненою в собі дівчиною. Ніколи не кажіть йому, що ви не знаєте як цілуватися правильно, що ви переживаєте з приводу своєї зовнішності, вмінню спілкуватися. Не давайте приводу йому зайвий раз бачити все ті недоліки, які в вас є.



Чи не намагайтеся занадто швидко зблизитися з хлопцем. Хлопцям подобається, коли все розвивається поступово. Хлопець може більше дівчата бажати відносин, романтики, але так само він може боятися їх починати. Раніше його могли образити. Тоді має пройти час, щоб він був упевнений в вас. А може у нього нікого не було до вас. Тоді йому необхідний час, щоб звикнути до вас і навчитися доглядати. Якщо ж у молодої людини було багато дівчат, тоді трохи часу не завадить і вам. Адже варто тоді подумати чи потрібен вам такий хлопець.

Щоб сподобатися хлопцю необхідно бути терпимою. Адже будь-яке слово, погляд або рух, можуть образити молоду людину. Тому більше розмовляйте, більше дізнавайтеся один одного.

Не можна, щоб вся ініціатива була тільки в ваших руках. Чи не «бігайте» за молодою людиною не в якому разі і не надзвонювати йому нав`язуючи себе. Тримайте дистанцію у відносинах.



Сподобатися хлопцю можна тільки будучи відкритим, щирим і добрим людиною. Якщо ви будете холодні і байдужі, це відразу відштовхне його. Він, як будь-який чоловік чекає тепла і радості.

Хлопці на сьогоднішній день дуже цінують вірність в дівчатах. Так що розмови про своїх колишніх молодих людей і про хороших друзів, які доглядають за вами стоїть не брати до уваги. Необхідно пам`ятати, що хлопці - це власники, які не готові ділити вас ні з ким.

Як сподобатися хлопцю по переписці:

  • Перш за все ви повинні здатися йому цікавою. Тому не варто починати знайомство з простих слів і виразів. таких як: «Привіт» або «Як справи?». Придумайте що-небудь своє, оригінальне, на відміну від того, що йому пишуть інші його шанувальниці.
  • Не починайте розмову з гумору. Так як ваш гумор може виявитися не зовсім зрозумілий іншим. Адже люди абсолютно різні. А ви можете опинитися в дурній ситуації і він сприйме вас не так, як вам цього хочеться.
  • Щоб сподобатися хлопцю по переписці свої почуття найкраще висловлювати смайликами. Слова - вони завжди лякають. А смайли розряджають обстановку і не звучать так твердо як слова.
  • Писати необхідно грамотно. Не лінуйтеся зайвий раз перечитати своє повідомлення, щоб не здатися хлопцеві не зовсім розумної.
  • Фотографію необхідно відіслати свою, а не своєю надзвичайною подруги або кінозірки. У кожній дівчині є щось своє, неповторне. І може саме в вас є те, що йому потрібно.
  • Відповідати варто щирі на всі поставлені їм запитання. Якщо ж не знаєте як відповісти, то краще промовчати. Таким чином ви не збрешете і принесете загадку в вашу розмову. Чоловіки люблять загадкових жінок, але так само не треба створювати враження про те, що ви що то приховуєте.
  • У знайомстві по листуванню необхідно постійно дивувати хлопця. І краще побільше дізнатися про його інтересах, раптом вони збігаються і вам точно буде про що поговорити.

Як сподобатися хлопцю в школі:

  • В першу чергу бути самою собою. Не треба голосно сміятися в присутності вподобаного молодої людини і плескати віями не зводячи з нього погляду. Просто краще побільше зайвої раз проходити повз його, легко і невимушено.
  • Всі молоді люди, особливо в юному віці люблять красивих дівчат. Так що потрібно попрацювати над своєю зовнішністю. Волосся повинні бути доглянутими і сукня має сидіти по фігурці. Якщо ви наносите макіяж. то не злякалися хлопця своїм виглядом. Адже в гонитві за тим, коли ми хочемо комусь сподобатися, ми можемо виглядати дуже нерозумно.
  • Будьте щасливою, побільше посміхайтеся.
  • З`ясуйте чим цікавиться молода людина, якщо це музика, то може варто послухати її теж і почитати що небудь про її виконавців. Тоді при зустрічі з хлопцем, вас може це зблизити.
  • Спробуйте познайомитися з його друзями. Тоді ви дізнаєтеся багато нового про нього і таким чином вам буде легше познайомитися з хлопцем в школі.

Щоб сподобатися хлопцю старше вас потрібно не дуже багато зусиль, як може здатися на перший погляд. В першу чергу ви повинні бути для нього цікавою, легкою в спілкуванні, ненав`язливою і не дурною. Його будуть цікавити ті речі, які ви робите разом. Так що необхідно взяти на озброєння його інтереси. Необхідно буде вислуховувати всі його життєві історії, а так як він старший за вас, у нього їх може виявитися досить багато. Ви ж повинні будете просто підморгувати очима і погоджуватися з будь-яким його думкою, показуючи йому його перевага. Називайте його частіше ласкавими словами, йому це буде приємно. І так як чоловіки є власниками. Не давайте йому приводів для ревнощів, щоб у нього не виникло сумніву в тому, що ви повністю належите йому.

Як сподобатися колишньому хлопцю:

Щоб сподобатися колишньому хлопцю необхідно не робити тих помилок, які були у відносинах до цього. Це мабуть найважливіше. Якщо він висловив вам претензії при розставання, то їх буде необхідно прийняти до відома і спробувати усунути. А так все в ваших руках. Адже ви вже знаєте що йому подобатися, а що ні. Спробуйте стати для нього ідеальною і однієї єдиної.

Кажуть, що очі - це дзеркало нашої душі. Тому сподобатися хлопцю можна лише одним поглядом. Але він повинен розповісти йому про всі ваші бажання і симпатіях. Дивіться на чоловіка зацікавлено, трошки кокетливо, відображаючи уваги і оцінку чоловіки. Але необхідно пам`ятати, що погляд повинен відповідати тому, за яких обставин ви перебуваєте.

Як сподобатися хлопцю на побаченні:

  • Будьте впевненою в собі. Ніхто не ідеальний і якщо у вас є пару мінусів, то це далеко не найважливіше. Акцентуйте увагу партнера на ваших плюсах. Якщо у вас гарні ніжки, то одягніть спідничку і каблучки. Якщо у вас виразні очі, підкресліть їх. Зробіть так, щоб хлопець помітив всі ці позитивні сторони.
  • Посміхайтеся, несіть в собі радість, і він це оцінить.
  • Будьте самою собою. Природною і прекрасною. Якщо вас такий полюбить молодий чоловік, значить це ваше.
  • Не варто палити, вживати у великій кількості алкоголь і лаятися матом. Це може відразу ж відштовхнути молодої людини від вас.

Сподобатися хлопцю на першому побачення можна лише склавши хороше перше враження про вас. Ви повинні відповідати цьому побачення. Якщо воно днем, то варто одягнутися і нафарбуватися простіше, якщо ж ввечері, то можна зробити більш складний макіяж і одягнути вечірню сукню, яке буде облягати вашу фігуру. Необхідно пам`ятати, що чоловіки люблять доглянутих дівчат з плавною і легкою ходою. Чи не напружуйте його, а розряджайте обстановку злегка посміхаючись і слухайте все, що він говорить. Головне не мовчати, знайдіть спільні теми для розмови. Адже в процесі спілкування їх може виявитися набагато більше, ніж ви очікуєте. Проявіть турботу про молоду людину, можете просто ненароком струсити пилинки з його піджака. І постарайтеся трохи кокетувати, щоб дати зрозуміти, що ви зацікавлені ім. Вечір може скластися по-різному. Хлопці шукають для себе зовсім різне: деякі коханок, деякі подруг, а деякі і дівчину для серйозних відносин. Тому якщо ви хочете опинитися з молодою людиною, то погодьтеся з ним. А якщо ви шукаєте серйозних відносин, то варто поїхати додому. Тим самим показавши, що ви не проста і легковажна особа. І що вас теж необхідно домогтися доглядаючи за вами і проявляючи вам увагу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!