» » Як зробити хлопцю приємно?

Як зробити хлопцю приємно?

Як зробити хлопцю приємно?

Існує помилкова думка, що подарунки і сюрпризи люблять отримувати тільки дівчата. Хочеться розвіяти всі сумніви, так як чоловіки теж дуже люблять, щоб їм робили приємно. Прочитавши статтю, ви зрозумієте, як зробити хлопцю приємно і при цьому зміцнити ваші відносини.

"Шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок"

Якщо ви хочете зробити коханому хлопцеві приємно, можна почати з самого простого і перевіреного часом методу - приготування нового, цікавого страви. Варто відзначити, що готувати необхідно, виходячи зі смакових переваг вашого партнера, інакше ваша праця може бути не оцінений по достоїнству.

Не варто готувати страву, наперед знаючи, що якісь інгредієнти ваш молодий чоловік не любить або взагалі не їсть.

невеликі подарунки

Якщо ви дуже сильно любите свого молодого чоловіка, то зробити йому приємно вам не складе труднощів. Подаруйте хлопцеві те, що йому дійсно необхідно. Необов`язково, щоб це був великий і дорогий подарунок. Якщо хлопець захоплюється машинами, подаруйте цікаву підвіску або новий освіжувач повітря. Підносите невеликі подарунки просто так, не чекаючи якогось свята чи події.

Можна також зробити романтичну вечерю при свічках і поєднати кілька ідей: приготування цікавого страви і сюрприз.

Якщо ви не знаєте, який сюрприз можна зробити хлопцю, читайте статтю Який сюрприз зробити хлопцеві.



Крім того, якщо ваш молодий чоловік часто робить вам подарунки, намагайтеся постійно демонструвати йому, що вони вам дуже подобаються. Брелок, дзеркальце або інші дрібні предмети можна носити завжди в сумочці. Такою поведінкою ви зробите хлопцю приємно.

Увага

Увага - найголовніше в стосунках між чоловіком і жінкою, тому якщо хочеш зробити хлопцю приємно, стань більш уважною до нього і його проблем. Для цього не варто бути постійно поруч, але при зустрічі обов`язково поцікався про його справах і про те, що його хвилює.

Чоловіки також люблять вислуховувати компліменти, ласкаві слова і визнання в любові. Можна відправити красиве смс-повідомлення або подарувати невелику листівку.

Якщо ви не знаєте, що написати в листівці або смс-повідомленні, читайте про це в статті Що написати приємне хлопцю.

Зустрічі з друзями



Друзі в житті чоловіків - це невід`ємна частина їхнього життя, тому не варто цуратися і відмовлятися від зустрічі з ними. Навпаки, запрошуйте друзів до вас додому і проводите час разом.

Не відмовляйтеся від зустрічей з друзями в кіно, боулінг, казино і кафе. Так ви покажете своєму хлопцеві, що вам приємно спілкування з його друзями, що принесе йому задоволення. У будь-якому випадку, якщо ви хочете продовжити відносини з вашою коханою людиною, вам доведеться проводити час з його друзями. Тоді чому б не зробити це з самого початку?

Спілкування з рідними

Для того щоб зробити коханому хлопцеві приємно, намагайтеся не уникати спілкування з його рідними і близькими. Також необхідно частіше цікавитися справами його близьких: дзвонити їм або писати. Крім того, запрошуйте їх частіше до себе в гості, а не тільки на свята і на сімейні заходи. Приділяйте увагу родичам, даруєте подарунки і робіть компліменти.

Загальні інтереси

Намагайтеся, як можна більше часу проводити зі своїм коханим і розділяти його інтереси. Навіть якщо футбол або рибалка - не саме захоплююче заняття для вас, варто потерпіти і доставити коханому задоволення від проведеного часу разом. Та й чи може, вам сподобається, і в подальшому ви зможете теж отримувати від цього задоволення.

Інтимна близькість

Інтимна життя для чоловіка також важлива, як їжа і повітря, тому не варто відмовлятися від цього. Якщо ви хочете зробити хлопцеві приємне в сексі, необхідно почати з його улюблених поз і дій. Але перед цим необхідно завести чоловіка, попестити його або зробивши еротичний масаж. Також можна подумати над новими позами, які можуть сподобатися вашому чоловікові, або новими і цікавими місцями для інтимної близькості: не варто обмежуватися тільки спальнею, можна поекспериментувати на кухні, на балконі, на природі, в машині. Можна розглянути варіант оренди номера в готелі та запросити туди хлопця, відправивши смс-повідомлення або домовившись заздалегідь про зустріч в даному місці.

Одягнувши інтимне і незвичайне мереживну білизну, ви також зможете зробити чоловікові приємно в ліжку, так як він отримає насолоду, знімаючи його з вас.

Зробити хлопцеві приємне можна і руками. Для цього необхідно постійно ніжними рухами пестити статевий орган чоловіка. Варто пам`ятати, що в даному випадку різкі рухи зовсім не потрібні. Варто зазначити, що секс - це результат, а домогтися його можна, підготувавши грунт, створивши певну обстановку: романтична вечеря, свічки, ароматичні палички. Таким чином ви зможете зробити хлопцю приємно.

Якщо ваш молодий чоловік любить дивитися фільми для дорослих, приєднаєтеся до нього і дивіться фільми разом, що принесе йому задоволення, а вам насолоду від подальшого сексу.

Якщо ви розібралися, як зробити хлопцеві приємне, то необхідно пам`ятати, що це повинен бути не поодинокий випадок в кілька місяців або раз на півроку, а постійні прояви уваги до вашого партнера.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!