» » » Який сюрприз зробити хлопцеві?

Який сюрприз зробити хлопцеві?

Який сюрприз зробити хлопцеві?

Ми звикли до того, що молоді люди постійно дивують своїх дівчат гарними вчинками, починаючи від милого подарунка і закінчуючи романтичною серенадою. Але чим гірше дівчини? Що можна зробити, щоб показати свою любов до хлопця не тільки на словах, а й на ділі? Який сюрприз зробити хлопцеві? Пропонуємо Вам кілька ідей.

Сюрпризи в будні

Сюрприз для коханого хлопця можна влаштувати і в звичайний будній день, і він буде в два рази приємніше, ніж в свято, коли і так очікуються подарунки. Як можна порадувати кохану?

Банальний, але все-таки не менш приємний романтичний вечір. До приходу улюбленого з роботи або з навчання приготуй йому гарячу ванну з ароматичними маслами, запали свічки, приготуй смачний і незвичайний вечерю, включи приємну музику. Коли хлопець прийде додому, відразу ж пішли його розслаблятися в ванну, потім смачно нагодуй, зроби масаж і устрій ніч любові. За такий вечір він буде тобі дуже вдячний, ваша любов стане ще міцніше й ніжніше.

Покажи йому свої почуття, використовуючи побутові предмети. Подаруй кухоль з вашого спільного найкращою фотографією або знайди для неї красиву рамку і постав фото на стіл хлопцеві. Можеш також замовити собі футболку з його фотографією або написом з освідченням у коханні хлопцю. Навіть звичайне "Саша, я так люблю тебе!" на твоїй домашній футболці, яку ти носиш щодня, буде нагадувати хлопцеві про твою любов до нього.

Якщо у нього є улюблена страва, то ти можеш зробити сюрприз хлопцю своїми руками. Просто приготуй це блюдо для нього, якщо до цього часу не зробила цього, і підніс в красивому вигляді.



Не менш романтичний і сніданок у ліжко. Особливо приємний він у вихідний, коли нікуди не треба поспішати. Встань раніше, посмаж смачних млинців, звари ароматну каву, наріж фруктів. Принеси сніданок у ліжко, розбуди улюбленого поцілунком і запроси поїсти.

Якщо відносини вже досить інтимні, то пора провести деякі експерименти в сексуальному плані. Який сюрприз зробити коханому хлопцеві? Запропонуй зіграти в рольову гру або, якщо точно знаєш, що він зрозуміє, залучаючи його в цю рольову гру без попередження. Наприклад, можна переодягтися в костюм сексуальної медсестри і зустріти в такому вигляді милого з роботи (звичайно, момент повинен бути відповідний). Прямо з порогу заяви, що молода людина має вкрай втомлений і хворобливий вигляд, і йому необхідна хороша медична допомога. Уклади хлопця на ліжко, зроби йому еротичний масаж "для розслаблення" і закінчи його запаморочливим сексом. Хлопець буде задоволений!

Ніжні слова любові можна проявити і в творчості. Напиши коханому вірш, розповідь, так просто красиве і незвичайне визнання в любові. Ви можете створити ефект несподіванки. Поклади листочок зі своїм любовним творчістю хлопцеві в кишеню, на стіл, в шафу. Він знайде твоє визнання, а прочитавши його, буде приємно здивований.

Сюрпризи в День народження



У День Народження можна зробити сюрприз помасштабнее. Як зробити сюрприз хлопцю в його день? Якщо маєш у своєму розпорядженні достатніми коштами, то подаруй йому то, що дуже потрібно, або те, про що він давно мріє. Твій подарунок буде для нього найдорожчим в це свято!

Влаштуй йому вечірку, але тільки в тому випадку, якщо хлопець їх любить. Обговори всі деталі з його друзями, організуй разом з ними свято потай від коханого. А в День народження зробіть так, щоб іменинник виявився на святі (якщо свято буде проходити поза домом), шумно привітайте його, надарували подарунки і влаштуйте веселу вечірку!

У День народження можна зізнатися хлопцеві в любові більш ефектними способами. Це може бути дзвінок на радіостанцію, яку він слухає. Просто скажи в прямому ефірі, як любиш свого хлопця, і привітай його від душі з Днем народження. Можна скласти пісню для коханої і виконати її на публіці, якщо святкуєте в кафе або в ресторані з караоке. Знову ж таки, якщо вдома або в місці, де святкуєте День народження, є великий екран, то можна заздалегідь придумати фільм про улюбленому з його кращими фото і красивим текстом і показати його імениннику і всім гостям.

Смілива дівчина може зробити собі татуювання з ім`ям коханої. А панночка, що володіє хоч трохи навичками сайтобудування або має знайомих, які можуть в цьому допомогти, до Дня народження улюбленого може подарувати йому його особистий сайт.

Сюрпризи в День всіх закоханих

Сюрприз хлопцеві на День закоханих може бути милим і скромним. Наприклад, всім відома ідея "100 причин, чому я люблю тебе". На 100 красивих папірцях потрібно написати стільки ж причин, за якими ти любиш свого хлопця. Кожен папірець треба акуратно скрутити в трубочку і всі папірці в такому вигляді помістити в красиву коробочку, яку і потрібно урочисто вручити коханому.

Також можеш зробити коханому торт у вигляді серця або подарувати хлопцеві своїми руками виготовлену подушку або іграшку такої ж форми. Милу дрібничку, але він буде нагадувати хлопцеві про присутність в його житті єдиною коханої дівчини, такий, як ти!

Ти сама вирішуєш, який можна зробити хлопцю сюрприз, і це може бути щось своє, щось особисте і індивідуальне. Подумай про улюбленому і про те, що йому б сподобалося, і втіли його мрію в реальність!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!