» » » Що подарувати хлопцеві недороге?

Що подарувати хлопцеві недороге?

Що подарувати хлопцеві недороге?

У вашого молодої людини чи доброго друга скоро день народження, а ви не знаєте, що йому подарувати? Якщо вам хочеться зробити хороший подарунок, який би запам`ятався, але при цьому бюджет обмежений, ми розповімо, що подарувати хлопцеві недороге, але запам`ятовується.

Цікава записна книжка

Спробуйте пошукати в магазинах цікаво оформлені щоденники або записні книжки. Такі канцелярські предмети завжди потрібні, молода людина буде часто ними користуватися і згадувати про вас, і крім того це може бути досить стильний подарунок. Обкладинка такого щоденника може бути жартівлива або тематично оформлена, наприклад, у форматі книги. На форзаці ви можете написати свої привітання і теплі слова імениннику.

незвичайний будильник

З тих пір, як у всіх з`явилися мобільні телефони, необхідність в годиннику як таких практично відпала. Однак це не означає, що вони повинні повністю вийти з нашого побуту. Можна пошукати будильник, який буде виконаний у цікавій формі. Наприклад, для хлопця, який захоплюється футболом - у формі м`яча. Або можна купити будильник, який вимикається, тільки якщо його кинути в стіну. Корисний і веселий подарунок.

Обкладинка для паспорта

Йдемо туди ж - в магазин прикольних подарунків. Там представлений широкий асортимент різних обкладинок для російського і закордонного паспортів, водійських прав і т.д. Коштують вони недорого, а користуватися ним іменинник теж буде довго.

шарф

Подаруйте хлопцеві шарф. Можна подарувати вовняний, покупної шарф, а можна пов`язати шарф своїми руками. Взагалі будь-які подарунки, зроблені своїми руками, цінуються набагато більше, ніж покупні. Коли ви робите щось самі, ви вкладаєте в це свою душу. Будь-яка людина гідно це оцінить.

Запальничка, попільничка, портсигар

Якщо молода людина курить, можна подарувати йому щось з аксесуарів для курців.

Автомобільні аксесуари



Знову ж якщо у хлопця є автомобіль, на якому він часто їздить, можна подарувати йому якісь аксесуари в автомобіль. Це може бути зарядний від акумулятора для мобільного пристрою, спеціальна автомобільна гуртка-термос, засоби для догляду за автомобілем і т.д. Повірте, будь-який хлопець оцінить ваш порив, якщо ви подаруєте щось не тільки для нього, а й для його залізного коня.

Настільні ігри

Хорошим подарунком для молодого хлопця стануть веселі настільні ігри, в які можна зіграти компанією. Можна подарувати набір для покеру, карти для гри в мафію, в крокодила, шашки, шахи і т.д.

Сувеніри з поздоровленням або фотографією

Зараз безліч компаній займається виготовленням різної сувенірної продукції з оформленням на ваш вибір. Ви можете замовити кухоль, брелок, футболку зі смішною написом або з вашої совестной фотографією. Коштувати це буде недорого, а подарунок буде унікальним. Якщо у вас немає часу, можете просто подарувати йому рамку з роздрукованої вашого спільного фотокарткою та словами привітання на зворотному боці.

Яким би не був подарунок, для будь-якої людини головне ваша увага і турбота. Якщо ви не можете дозволити купити дорогий подарунок, його завжди можна зробити самостійно з підручних матеріалів: спекти торт, зшити подушку, вишити картину і т.д.

Ідеї для подарунків шукайте також в статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!