» » » Що подарувати хлопцеві на нг?

Що подарувати хлопцеві на нг?

Що подарувати хлопцеві на НГ?

Кінець грудня - час, коли кожен ламає голову над подарунками до Нового року для близьких і рідних. Особливо трепетно дівчата підходять до вибору подарунка для коханого. Що подарувати хлопцеві на НГ, щоб це було романтично і запам`яталося надовго?

Звичайно, найпростіше запитати у свого молодого чоловіка. Але якщо вам дуже хочеться подарувати цікавий подарунок або на ваше запитання хлопець відповідає: "Все, що хочеш"?

Новий рік - не час для дорогих і багатообіцяючих подарунків. Тому подаруйте своєму улюбленому що-небудь веселе. Варіантів багато: пазли з вашим загальним зображенням, USB-кружка з підігрівом, цікава ручка або чохол для мобільного телефону. Головне, щоб річ була обрана з урахуванням його смаків.

Всі чоловіки в душі залишаються дітьми. Купіть настільний хокей або футбол, радіокеровану машинку або вертоліт. А якщо ваш обранець поважає настільні ігри, то завжди можна підібрати щось з них. Це може бути гра, в яку ви будете грати тільки вдвох, наприклад, еротичні фанти.



Ще один привіт з дитинства, який навряд чи залишить байдужим, - проектор зоряного неба.

Можна подарувати подарунок-враження. Політ на повітряній кулі або вертольоті залишать масу незабутніх нових вражень. Для любителів зброї можна запропонувати похід в тир, а екстремалам сподобається катання на квадроциклах або картинг.

Якщо ви любите рукоділля, можна піднести хлопцю подарунок, зроблений своїми руками. Теплий светр ручної роботи або затишний в`язаний шарф грітимуть його взимку і нагадувати про вас. Мило і затишно виглядає в`язаний светр, надітий на улюблену кружку вашого чоловіка.

Але що б ви не вибрали, важливо робити подарунок з любов`ю і турботою. Ще кілька хороших ідей для подарунка можна почерпнути зі статті Що дарувати на Новий рік.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!