» » » Що подарувати хлопцеві на новий рік?

Що подарувати хлопцеві на новий рік?

Що подарувати хлопцеві на Новий рік?

Свята вже не за горами і все частіше у дівчат в голові виникає питання: "що подарувати хлопцеві на Новий рік?".

Вибір подарунка - завдання не з простих. Ця річ повинна здивувати, порадувати і виявитися корисною. Тому ми підходимо до цього питання з максимальною серйозністю і пропонуємо деякі ідеї того, що подарувати хлопцеві на Новий рік.

  • Зробіть подарунок з романтичними нотками. Замовте настінний календар з вашими спільними фотографіями або якщо вони надрукують одну з них на гуртку.
  • Подарунок, зроблений вашими руками може бути не тільки милим і зворушливим, але і корисним. Наприклад, зв`яжіть хлопцеві шарф. Можна, звичайно, і светр, але ви ризикуєте не вгадати з розміром.
  • Якщо у вашого улюбленого є автомобіль - вважайте питання вирішеним. Придбайте який-небудь автомобільний аксесуар. Ще жоден автолюбитель не відмовлявся від такого подарунка.
  • Подаруйте що-небудь смачненьке. Можливо це буде торт, а може і ваш кулінарний шедевр. Не забудьте про родзинку вашого страви, воно повинно бути особливим, будь то вишукані інградієнти або креативне оформлення.
  • Зробіть з відповідного за знаком зодіаку каменю оберіг, нехай він захищає вашого обранця від усіх негараздів.
  • Подаруйте своїй коханій светр (зима як ніяк), тим самим натякнувши на теплі відносини.
  • Організуйте туристичну поїздку в екзотичну країну, сусіднє місто або просто в ліс. Все залежить від фінансових можливостей і вашої фантазії. Можна скористатися допомогою туристичної агенції або спланувати все самостійно.
  • Відмінним подарунком стануть чоловічі аксесуари: годинник, рукавички, швейцарський ніж. Але є один нюанс -дарувати всі ці речі за старовинними повір`ями не можна, однак вихід все ж є. Перед тим як їх подарувати, попросіть символічну плату (пару монеток). Таким чином ця річ з розряду подарунків переходить до придбань і не несе ніякої поганої енергетики.
  • Скориставшись комп`ютером, зробіть етикетку для улюбленого напою вашої другої половинки. Було б добре, якщо ви використовуєте спільне фото. Замініть стандартну етикетку на вашу і красиво упакуйте. Підійде будь-який напій від пива до благородного шампанського.
  • Купіть папугу і навчіть говорити приємні слова. Єдиний мінус такого подарунка - дуже тривала підготовка.
  • Придбайте декілька лотерейних квитків. Добре підійдуть моментальні лотереї, на яких відразу можна побачити виграш. Ви відмінно проведете час, поки будете катувати долю. До того ж новачкам щастить.
  • У разі достатніх фінансових коштів підберіть запонки з дорогоцінними каменями, дорогу запальничку або ручку Паркер.
  • Підготуйте в якості подарунка романтичну ніч в гарному готелі. Замовте номер, подбайте про легкий вечері і еротичній білизні. Ніч пристрасного новорічного сексу вам забезпечена. До того ж парам із стажем зміна обстановки піде тільки на користь.
  • Якщо перебравши безліч варіантів ви не можете ні з чим визначитися, виберіть класику - подаруйте духи. Краще щоб флакон був нестандартним і ефектним.


Завдання кожної поважаючої себе дівчини - підібрати хороший подарунок, тому з варіантів привітань варто відразу виключити шкарпетки, носові хустки і труси. Так само досить заїждженими стали бритви, лосьйони після гоління і дешеві одеколони. Ці речі точно не порадують ваше другу половинку.

Ми запропонували вам кілька варіантів того, що подарувати хлопцеві на Новий рік. Пам`ятайте, що найважливішим є не сам подарунок, а та теплота і ніжність, з якою ви його подаруєте. Бажаємо успіху!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!