Як почати відносини?

Як почати відносини?

Шлюби трапляються на небесах, а ось те, як будуть розвиватися відносини і почнуться вони взагалі, залежить від людей. Відносини - це поетапний процес. Логічно, що спочатку варто сподобатися об`єкту свого зітхання. Психологи виділяють кілька факторів, від яких залежить привабливість - фізична краса, схожість інтересів і характерів, географічна близькість.

Отже, ви змогли зацікавити людину, а в голові вже пульсує думка, що хочете бути саме з ним. І ось саме тоді у багатьох людей постає питання про те, як почати відносини. Давайте розглянемо, що можна зробити в такій непростій і приємною ситуації.

Як почати відносини з дівчиною

Як всім нам відомо, жінки люблять вухами. Тому не можна скупитися на красиві і приємні слова. Але не варто забувати про почуття міри - не треба телефонувати їй по десять разів на день і завалювати свою кохану компліментами. Пам`ятайте, що будь-який приємне слово повинно бути вставлено в потрібний момент.

Одних тільки слів буде мало для того, щоб дівчина вирішила почати з вами відносини. Еволюційно так склалося, що жінка бачить у чоловікові представника сильної статі. Значить, вона буде чекати від вас сміливих вчинків, виконання всіх обіцянок і, звичайно, бачити в вас опору і захисника.

Багато чоловіків думають, що жінкам не можна демонструвати свою слабкість. В деякій підходящої ситуації непогано сказати про своїх маленьких слабкостях, розповісти їй про свої почуття. Дівчина зрозуміє, що ви їй довіряєте. А довіра - один з критеріїв відносин. Також не варто ревнувати її до кожного перехожого, інтенсивно цікавитися особистим життям.

І останнє - не варто забувати про подарунки, сюрпризи, і т.п. приємностей. Дівчата дуже цінують увагу до себе, але пам`ятайте, що головне - дотримуватися почуття міри.

Якщо ви зможете максимально бути цікавим дівчині і здаватися для неї сильним, вона захоче будувати відносини.

Як почати відносини з хлопцем



Будьте цікавою чоловікові. Це означає не тільки доглядати за собою і ретельно підбирати гардероб, щоб подобатися йому, але і підтримувати з ним розмову, брати участь в його житті. Дізнайтеся, що йому цікаво, питайте про його справах і захоплення. Хлопцеві буде приємно, коли ним цікавляться, приділяють йому увагу.

Використовуйте його слабкості. У кожного чоловіка є свої слабкі місця - деякі люблять смачно поїсти, для інших важливі знання з певної теми, третім іноді значущий просто тон розмови. Тому сміливо можете використовувати все те, що подобається чоловікові.

Довіряйте йому. Чоловік любить, коли він може бути сильним, дайте йому таку можливість. Крім того, непогано розповідати про себе.

Також варто пам`ятати, що чоловіки люблять добиватися. Інший раз, навіть якщо ви вже готові бути з ним, можна трохи зачекати.

І звичайно, не варто забувати про сюрпризи, дотиках, як би ненароком, романтичні зустрічі - всього того, що чекає від вас ваш коханий.

Як почати нові стосунки

Для того, щоб почати нові стосунки, потрібно закінчити минулі. Адже відносини, як книга або фільм, - якщо немає логічного завершення, то твір не завершено. Також важливо після відносин побути з самим собою. Коли ми в парі, наші інтереси і світогляд змінюються. Після розриву просто необхідно час на усвідомлення того, що з вами сталося.

Як почати відносини - досить складне питання, адже це залежить від безлічі факторів. Але пам`ятайте, що все в ваших руках. Будьте коханими!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!