» » » Як зустрічатися з дівчиною?

Як зустрічатися з дівчиною?

Як зустрічатися з дівчиною?

Якогось універсального способу успішних зустрічей з дівчиною просто не існує, так як те, що вразить одну, може відштовхнути іншу. Однак загальні моменти все-таки є, і з нашої статті ви дізнаєтеся, як правильно зустрічатися з дівчиною, щоб підвищити ваші шанси на друге і наступні побачення.

Як справити враження на дівчину

Тут ми поговоримо про те, як зробити так, щоб сподобатися дівчині. Відносини відносинами, однак для початку потрібно справити сприятливе враження, а воно залежить і від вашої поведінки, і від уміння спілкуватися, і навіть від того, як ви одягнені. Пам`ятайте, що перше враження, звичайно, далеко не завжди є вирішальним, але воно, тим не менш, дуже важливо. Хоча б тому, що при правильному поводженні вам не доведеться потім витрачати багато часу і сил, виправляючи свої помилки.

Підготовка до побачення

Перш за все, слід дізнатися заздалегідь про інтереси дівчини і почитати про них для того, щоб у вас були теми для розмови на першому побаченні. Вибираючи місце для побачення, постарайтеся, щоб воно було особливим і запам`яталося. Місце не повинно бути дорогим, але воно повинно показати дівчині, що ви намагалися його вибрати для романтичного дня або вечора. Не обов`язково виділятися за допомогою трендових модних речей. Одягайтеся відповідно до ситуації: просто, але зі смаком.

Також слід пам`ятати, що впевнений в собі молода людина найбільш привабливий для дівчат, тому що у нього є інтереси, друзі і далекосяжні плани на майбутнє.

Про поведінку і спілкуванні



По-час побачення постарайтеся бути уважним співрозмовником і дійсно слухати те, про що дівчина говорить. Найкраще вести бесіди невимушено і щиро, показувати свої почуття з приводу тієї чи іншої ситуації. Ви також можете задати їй безліч різних питань, супроводжуючи її мова доречними коментарями - це дасть зрозуміти дівчині, що ви уважно її слухали. Пам`ятайте, що будь-яка дівчина любить компліменти, але не робіть акцент тільки на них, щоб це не стало темою всього вечора.

Висловіть свою думку на її адресу ввічливо і уникайте сексуальних натяків. Крім того, не варто здаватися перед дівчиною особистістю, якою ви не являетесь- краще бути найбільш щирим, бути таким, яким ви є - і тоді вам не доведеться прикидатися. Якщо вас тягне пожартувати, намагайтеся уникати жартів про її сім`ю, друзів і про неї теж, тому що подібні жарти можуть поранити її почуття.



Насолоджуйтесь суспільством поруч з нею, не нервуйте, просто дізнавайтеся один одного в невимушеній бесіді. Якщо дівчина не заперечує, ви можете її взяти за руку при прогулянці або обійняти за талію, подібні дотики зроблять вашу зустріч більш особистою. А тепер про те, як зустрічатися з дівчиною після того, як пройшла ваша перша зустріч.

Від першого побачення до відносин

Після побачення, коли ви зрозуміли що саме ця дівчина вам цікава, і ви хочете з нею зустрічатися - зателефонуйте їй, після чого призначте нове побачення. Потім ви також можете влаштувати для дівчини кілька сюрпризів романтичного плану. Сюрприз буде залежати від переваг дівчини: це може бути просто обід для неї, поїздка разом кудись у вихідний день, букет квітів або щось більш значуще і цінне (кулон, сережки і т.д.). Романтичні сюрпризи зазвичай виробляють саме сприятливе враження і зміцнюють відносини.

Після проходження певного часу ви вже можете (і повинні) представити її своїм друзям або навіть батькам - це дасть зрозуміти дівчині, що ви налаштовані саме на відносини, а не на флірт. Відзначимо, що не варто орієнтуватися виключно на думку своїх друзів або батьків з приводу вашої дівчини: якщо їм вона може чимось не сподобатися, це не означає, що варто припиняти спілкування. Життя ваша, і вам вирішувати, з ким зустрічатися.

Ще кілька корисних порад на цю тему ви можете почерпнути в інший нашій статті: Як почати зустрічатися.

А стаття про пропозицію відносин Як запропонувати дівчині зустрічатися допоможе вам дізнатися, як краще і красивіше почати відносини.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!