» » » Як почати зустрічатися?

Як почати зустрічатися?



Як почати зустрічатися?


Якщо ви закохані в дівчину або хлопця, не дивно, що ви мрієте розпочати відносини. Як це краще зробити, щоб не отримати відмову?

Як почати зустрічатися з дівчиною

  1. Не бійтеся. А якщо боїтеся - Не показувати цього. Всім відомо, що дівчат залучають сміливі і впевнені в собі чоловіки. Тільки не потрібно намагатися спеціально здатися таким і щось з себе будувати - дівчата відразу відчувають фальш. Будьте самим собою.
  2. Будьте щирим. Якщо ви хочете запросити дівчину на побачення - зателефонуйте і скажіть, що хочете її бачити. Якщо вам подобається з нею розмовляти, або ви милуєтеся її посмішкою - скажіть їй про це. Не потрібно придумувати вишуканих компліментів - просто говорите, що думаєте. Дівчина повинна знати, що вона вам подобається.
  3. Даруйте їй квіти. Навіть якщо вважаєте це банальним і безглуздим. Це дійсно працює. По-перше, це говорить про ваших романтичних почуттях, по-друге, допомагає дівчині відчути себе дівчиною. Це сприяє зростанню її інтересу до вас.
  4. Час від часу пишіть їй інтригуючі смс і листи. Головне не регулярно, не нав`язуючи. Ваші послання повинні радувати дівчину і викликати у неї посмішку.

Як почати зустрічатися з хлопцем

  1. Постарайтеся час від часу нагадувати про себе, з`являтися в його житті. Робити це потрібно тонко і непомітно, ні в якому разі не нав`язуючи і не закидаючи хлопця кілометрами смс. Просто миготять перед його очима і загадково посміхайтеся. Хлопець повинен помітити вас, звикнути до вас і почати придивлятися.
  2. Говоріть з хлопцем про нього, цікавтеся його хобі і життям. Будьте делікатній і дійте тонко. Захоплюйтеся їм, але без фальші і лестощів. Давайте хлопцеві поради, якщо він просить про будь-якої допомоги. Підтримуйте його.
  3. Запросіть його в кіно або в театр. Зробити це краще акуратно: скажіть, що збиралися піти з подругою, а вона захворіла, і запропонуйте йому скласти вам компанію. Шукайте способи проводити дозвілля разом з ним. Це зближує.
  4. Якщо він вас вперто не помічає, спробуйте обережно пофліртувати з іншими на його очах. Іноді це дуже дієво.

Як почати зустрічатися з одним

  1. Ваша першочергова мета - зробити так, щоб один побачив в вас жінку. Чи не веселу дівчину, що не розуміє подругу, а привабливу і прекрасну дівчину. Стати більш жіночною: ніжні локони, легкі довгі спідниці, непомітні, але елегантні прикраси, гарні парфуми. Частіше залишайтеся з ним наодинці.
  2. Почніть з ним фліртувати. Акуратно і тонко, без манірності і грубих жартів. Посміхайтеся, дивіться йому прямо в очі, потім різко відводите їх. Ваш погляд повинен говорити за вас. Нехай в ньому буде помітний ретельно приховуваний вогонь.
  3. Якщо ви не знаєте, як почати зустрічатися, ризикніть зробити перший крок. Проявити ініціативу - не означає здатися. Цілком можливо, один просто не помічає ваших натяків і не розуміє, що ви в нього закохані. Зробіть перший крок, раззадорьте його несподіваним поцілунком, а потім віддалитеся і ведіть себе як ні в чому не бувало. Можливо, це розпалить його інтерес, і він захоче повторення. Тоді вже мисливцем буде він, а не ви.
  4. Попросіть про допомогу спільних друзів. Іноді їх натяки, погляди і жарти здатні розпалити почуття і підштовхнути хлопця в потрібному напрямку.

Щоб стартувати зустрічатися, вам знадобиться:

  • рішучість, сміливість і девіз "краще зробити і пошкодувати, ніж не зробити, а потім все життя каятися";
  • чарівність і жіночність для дівчат, харизма і внутрішня сила для чоловіків;
  • посмішки, щирі компліменти, хвилюючий флірт і довгі погляди спідлоба;
  • квіти і шоколадки для дівчат, смачні пиріжки з м`ясом для чоловіків;
  • впевненість в собі і в своїх діях;
  • фантазія і гнучкість, вміння правильно чинити в обставинах, що склалися;
  • любов, адже вона здатна творити чудеса і розпалювати серця своїм вогнем.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!