» » Як запропонувати дівчині зустрічатися?

Як запропонувати дівчині зустрічатися?

Як запропонувати дівчині зустрічатися?

У багатьох країнах побачення розглядається як спосіб романтичного розваги та можливість весело провести час. Тому воно приймає найрізноманітніші форми, і формальні, і романтичні. Чи то справа офіційно оголосити людині протилежної статі, що він тобі подобається, і ти бачиш в ньому майбутнього супутника життя. Ніхто не знає, як запропонувати дівчині зустрічатися, краще вас. Однак є деякі правила або хитрощі, які допоможуть вам зробити це правильним чином.

Давай зустрічатися

Нещодавно ваш друг сказав вам, що запропонував одній красивій дівчині зустрічатися і отримав відмову. Тепер прийшла ваша черга, і ви відчуваєте деяку невпевненість? Боїтеся приголомшити свою дівчину подібною пропозицією. Але перш ніж зрозуміти, як запропонувати дівчині зустрічатися, спочатку перевірте свої почуття.

Може бути, ви просто захоплені нею, спілкувалися з нею в компанії. Спостерігали за нею з боку, і вона здалася вам милою і цікавою. А чи готові ви вступити в шлюб, адже саме цю мету ставлять зустрічаються. Подумавши трохи, ви можете прийти до висновку, що насправді дівчина ще не сильно торкнулася ваше серце. А, може навпаки, ви готові до додаткових обов`язків, тверезо дивіться на перспективу одруження, і тепер залишилося тільки підійди до вибраного вами об`єкта і зробити їй пропозицію зустрічатися. Але як?

Гарний підхід до пропозиції зустрічатися

З самого початку хлопець думає не про красу пропозиції, а про те, як побороти страх, що дівчина відмовить. Але, подолавши хвилювання, ви серйозно задумалися про розмову з нею. Як красиво запропонувати зустрічатися дівчині, щоб це її підкорило, і вона точно не відмовила?

Яка мета красивого пропозиції? О! Це може змінити думку дівчини про вас в позитивну сторону. Наприклад, вона проявляла до вас симпатію, але всерйоз не розглядала. Тому важливо продумати все: слова, жести, місце.



Отже, попередньо підготувавшись, створіть романтичну обстановку. Організуйте зустріч в улюбленому кафе або в красивому місці парку. Влаштуйте пікнік в лісі. І, потім вам залишиться тільки сказати "Давай дізнаємося один одного краще". За вашої ретельною підготовкою дівчина побачить ваші серйозні наміри, і їй важко буде відмовитися від пропозиції зустрічатися.

Правильно зроблена пропозиція зустрічатися

Навіть якщо ви впевнені в собі, добре підготуйтеся до розмови. Як правильно запропонувати дівчині зустрічатися, щоб вона оцінила ваші зусилля? Ми вже говорили про важливість слів, жестів, місця, де відбудеться розмова. Але, якими вони повинні бути?

Що стосується слів, говорите від душі, з теплотою і щирістю, так як почуття - невід`ємна частина нашого життя. Жести - надають словами забарвлення, вони підсилюють почуття і ваш голос буде більш впевненим і виразним. Місце - по можливості тихе, щоб ніхто не завадив. Не робіть визнання серед шуму, результат може бути сумним. Дівчина вас не почує або не зрозуміє, а другого шансу може й не бути.



І, ще подбайте про свій зовнішній вигляд! Доглянутість, стиль, чистота - основні вимоги дівчат до хлопців. А також красиво піднесіть себе: говорите грамотно і на цікаві, для дівчини, теми, жартуєте до місця, будьте галантні, поважні. Такими є деякі поради, що допомагають правильно робити дівчині пропозицію зустрічатися.

Як краще запропонувати зустрічатися

Тут думки розходяться. Хтось вважає, що можна запропонувати дівчині зустрічатися після тижневого знайомства. Хтось - довго спостерігає, як вподобана дівчина, поводиться в колі друзів. Але, як краще запропонувати дівчині зустрічатися? Виявляється, існують критерії, які допоможуть в цьому розібратися.

Якщо при зустрічі з дівчиною, ви відчуваєте сильне хвилювання, вам важко підібрати слова, це не найкращий час, щоб говорити їй про свою пропозицію зустрічатися. Пройде час, ви не будете губитися в її присутності, і тоді зможете завести про це розмову. А поки, розмовляйте на нейтральні теми, покажіть свою ерудицію, щоб дівчина склала про вас особиста думка. Це в майбутньому зіграє свою роль.

Сучасні методи пропозицій зустрічатися

Сьогодні способи пропозицій про зустріч, розширилися. Сучасні методи комунікації деяким молодим людям замінили особисте спілкування віч-на-віч. А тому, нерідко хлопці замислюються, як дівчині запропонувати зустрічатися смс-повідомленням?

Не пишіть банальні фрази типу "давай зустрічатися" або "ти будеш моєю дівчиною?". Часто це тільки відштовхує! Придумайте щось оригінальне. Якщо не вистачає фантазії, знайдіть підходящі варіанти в інтернеті. Обов`язково, звертайтеся до дівчини на ім`я. Безлика смс-ка - невдала копія чужих почуттів.

Будьте короткі і точні. Якщо ваша пропозиція зустрічатися, передане через повідомлення, буде довгим, тобто розділить його на кілька смс-ок, дівчина може його і не дочитати. А, найчастіше в кінці знаходиться головна думка.

Деякі хлопці думають, що необов`язково пропонувати дівчині зустрічатися. Просто запрошують на побачення, дивляться на її реакцію. Якщо дівчина завжди охоче погоджується, приймає залицяння, значить, в реченні зустрічатися відпадає всяка необхідність. Але, пам`ятайте, дівчатам необхідно почути цю пропозицію, щоб бути впевненою в ваших намірах. Наберіться сміливості і пробуйте!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!