» » » Як зробити пропозицію?

Як зробити пропозицію?

Як зробити пропозицію?
Як зробити пропозицію?

Бажання провести разом з людиною все життя або, принаймні, її більшу частину потрібно ще й висловити так, щоб ваша обраниця не змогла встояти. Ми розповімо вам, як зробити пропозицію дівчині. А спеціально для дівчат присвятимо останню главу, як зробити хлопцю пропозицію. Адже є ж вельми боязкі екземпляри чоловічої статі, або такі хлопці, які ще довго не задумаються про спільне життя, якщо їх до цього не підштовхнути.

Як зробити пропозицію правильно

  1. Для початку поставте собі два питання: чи впевнені в тому, що ви самі цього хочете, і чи хоче цього ваша обраниця? Якщо на перше питання ви відповіли ствердно, то можна приступати до підготовки. Для чого потрібна підготовка? Звичайно, можна просто підійти і сказати коханій дівчині: "Виходь за мене заміж!" або так: "Ти вийдеш за мене?" Однак якщо ви хочете зробити все, як годиться, корисно знати деякі тонкощі, враховуючи які, ви зможете провести сам процес без сучка і задирки.
  2. Перед тим, як робити пропозицію, поговоріть зі своєю коханою, який ви уявляєте собі ваше спільне життя і переконайтеся в тому, що ваші основні бажання збігаються. Бажано, щоб сама пропозиція була несподіваною. Звичайно, якщо ви обоє хочете одного і того ж, так подруга буде все одно рада вашої пропозиції, але несподіванка посилить ефект і додасть позитивних емоцій.
  3. Давно минули ті часи, коли для здійснення шлюбу потрібно було просити благословення батьків - перш за все батька. Проте, для нареченої і для її батьків буде приємним сюрпризом, якщо жених попросить у батька з матір`ю руки їхньої дочки. Зараз ця старовинна і, в загальному, красива традиція стала певною даниною поваги старшому поколінню - людям, які виростили і виховали вашу наречену.
  4. Тепер дізнайтеся розмір безіменного пальця на правій руці вашій коханій, щоб вибрати обручку. Кільце може бути не обов`язково з діамантом в декілька карат, але бажано, щоб воно було золоте з яким-небудь красивим дорогоцінним камінчиком. Традиційно прийнято дарувати золоте кільце з діамантом, але це необов`язково і навіть краще подарувати обручку з тим каменем, який більш до душі вашої дівчині.
  5. Багато хто думає про те, де і як красиво зробити пропозицію. Місце для пропозиції, всупереч загальній думці, може бути будь-яким. Не обов`язково це має бути Лондон або Париж, але бажано, щоб це не був футбольний матч або супермаркет, хоча це залежить від ваших спільних інтересів. Красиве пропозицію можна зробити навіть вдома, наприклад, вранці після пробудження - цього ваша дівчина вже точно не очікує.
  6. Щоб зробити пропозицію вийти заміж, найкраще встати на одне коліно і, поцілувавши руку, простягнути коробку з обручкою. Звичайно ж, не буде зайвим, якщо ви скажете своїй обраниці і про причини, по якому ви хочете з нею одружитися.

Тепер поговоримо про те, чого не варто робити ні в якому разі.

Як не потрібно робити пропозицію руки і серця



Існує кілька речей, які робити категорично не рекомендується.

  1. Постарайтеся не робити з пропозиції шоу. Пам`ятайте, що більшість дівчат любить, щоб пропозиція залишалося маленькою таємницею для вас двох, і тільки потім про нього можна розповісти. Навіть якщо вас відвідала геніальна ідея красиво зробити пропозицію на очах у всіх, подумайте, а чи сподобається це вашої коханої. Любителям різних "спецефектів" можна порекомендувати один американський фільм, який називається "Одружуся на першій зустрічній". Там одна з героїнь померла від розриву серця, коли головний герой зробив їй пропозицію, перед яким, як він думав, дівчина не встоїть. Дійсно, не встояла ...
  2. Винахідливість - справа хороша, але не ускладнюйте простих речей. Якщо у вас немає під рукою білому коні або шикарної машини - це не привід хвилюватися. Скажімо навіть: ви хвилюєтеся не про те. Також намагайтеся уникати банальностей - наприклад, ховати обручку в їжу.
  3. Не рекомендується робити пропозицію перед вашими родинами, а тим більше збирати всіх для цього. Зайвий стрес нікому не потрібен, і краще повідомити вашим батькам про це трохи пізніше.
  4. Не робіть пропозицію в людних місцях: на спортивних заходах, в торгових центрах і т.п. Справа тут в тому, що дана пропозиція заслуговує пильної уваги з боку дівчини, тому потрібно вибирати більш спокійне місце.
  5. Останнє правило. Постарайтеся не робити пропозицію відразу ж після вашого знайомства. Найкраще дізнатися один одного в побуті, в повсякденному житті хоча б трохи, інакше потім ви можете про це пошкодувати. Також не чекайте від дівчини миттєвої відповіді. Хтось може відразу сказати "так", а кому-то для цього потрібен час.

Якщо ви дівчина



У сучасному світі все змінюється досить швидко, тому сьогодні освідчитися з боку жінки - не така вже й велика рідкість. У тому випадку, якщо ви досить давно знаєте чоловіка, можна його і поквапити при сильному бажанні з вашого боку. Його реакція, не обов`язково миттєва, багато в чому покаже справжнє ставлення до вас. Найчастіше, хлопець просто боїться зробити пропозицію сам, тому що дуже побоюється відмови з вашої сторони. В цьому випадку можна взяти все в свої руки.

Що для цього потрібно? Так просто відкинути зайві сумніви і завести розмову, найкраще здалеку. Поговоріть про те, як ви щасливі з ним, як вам добре. Потім можна пару слів сказати і про вашого спільного життя, чого ви хочете обидва в майбутньому. А після передмови досить запитати: "Хочеш, щоб я стала твоєю дружиною?" або просто: "Ти візьмеш мене заміж?" Ось і все, тепер просто спостерігайте за його реакцією. До речі, в інтернеті зараз є чимало відео, як зробити пропозицію руки красиво і оригінально як хлопцеві, так і дівчині.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!