Що таке are?

Що таке are?

Сьогодні багато хто замислюється про вивчення англійської мови, адже знання англійської останнім часом стало обов`язковим вимоги прийому на роботу для більшості професій. Однак послуги репетиторів англійської мови сьогодні коштують недешево, та й знайти хорошого репетитора дуже складно.

Проте, вихід завжди є, початкові знання можна отримати самостійно, благо Інтернет надає масу можливостей в цій галузі, а з репетитором вже довести мову до досконалості. У цій статті поговоримо трохи про головне дієслово англійської мови - дієслово to be.

To be - значення і сенс

Дієслово "to be" перекладається як "бути, перебувати" і використовується в англійській мові дуже часто, оскільки використовується не тільки в своєму прямому сенсі, а й грає роль дієслова-зв`язки.

Більшість з вас знає, що англійське пропозицію обов`язково повинно мати дієслово, тобто якщо по-російськи ми можемо сказати - "Ти красива", по-англійськи фраза - "You beautiful" буде невірною. Тут і вступає в гру дієслово-зв`язка "to be", і ми отримуємо правильну фразу - "You are beautiful". Зачекайте, а що таке "are", запитають зараз багато? Адже говорили про "to be"!

To be - форми дієслова

В англійській мові є маса часів, і дієслова змінюються залежно від часу. Здебільшого форма інфінітива відрізняється від форми теперішнього часу лише часткою "to", наприклад, "to go" - ходити, "go" - ходжу, ходимо, ходить і т.д. Таким чином пропозицію "Я ходжу в школу" виглядає так: "I go to school", а пропозиція "Мені подобається ходити в школу" так - "I like to go to school".



Проте, дієслово "to be" і тут виділився, його форми теперішнього часу відрізняються від інфінітива більш разюче і, більш того, їх цілих три. Рішення про те, яку з форм застосувати, приймається у відповідності з особою, яка вчиняє дію:

При використанні займенника:

  • I (Я) "to be" перетворюється в "am"
  • He, she, it (він, вона, воно) "to be" перетворюється в "is"
  • You, we, they (ти, ми, вони) "to be" перетворюється в "are"

Тепер стає зрозуміло, чому в реченні "You are beautiful" ми використовували форму "are".

Інші нові слова шукайте в розділі визначення.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!