» » » Коли робити пропозицію?

Коли робити пропозицію?

Коли робити пропозицію?

Ви зустрічаєтеся з дівчиною якийсь час і, найімовірніше, вже замислювалися над тим, коли робити пропозицію руки і серця? Певні терміни встановлювати в подібних питаннях недоречно. Слід лише сказати, що пропозиція потрібно робити лише в тому випадку, коли ви усвідомили, що дійсно цього хочете всім серцем. Коли все добре обміркували і зрозуміли, що дійсно готові до цього. А далі справа залишається лише за малим, вибрати найкращий і підходящий момент на ваш погляд. Давайте розглянемо деякі варіанти.

Коли дівчині робити пропозицію

  • Річниця ваших відносин або знайомства. Зробити пропозицію в цей день дуже символічно, адже подібний день багато хто вважає знаковим у відносинах. Крім того, це буде дуже романтично, і ваша дівчина обов`язково оцінить ваші старання.
  • День Святого Валентина. Цей день має на увазі подібні визнання як ніякий інший. Адже в усьому світі в цей день тільки і говорять, що про любов. Звичайно, знайдуться ті, хто не шанує це свято. Однак, справжні романтики оцінять його по достоїнству. І день Святого Валентина - відмінний привід, щоб висловити свої почуття і запропонувати коханій свою руку і серце.
  • Пропозиція в Новорічну ніч. У багатьох новорічні свята асоціюються з початком нового життя. У новорічну ніч практично кожна людина чекає якогось дива і чарів. І ваша дівчина, швидше за все, не виняток. Зробивши пропозицію в Новий Рік, ви подаруєте їй відчуття казки і ожилих чудес. А новорічна атмосфера додасть романтики.
  • Пропозиція в День її народження. Ще одна відмінна дата, яку ваша обраниця неодмінно оцінить. Створіть їй святковий настрій в цей день, роблячи невеликі приємні сюрпризи. А за вечірнім вечерею або на прогулянці зробіть їй пропозицію. Подібні пропозиції зазвичай викликають масу позитивних емоцій. Вашої обраниці обов`язково запам`ятатися це на все життя.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!