» » Як відзначити день святого валентина?

Як відзначити день святого валентина?

Як відзначити День Святого Валентина?

День святого Валентина є відмінним святом, який ідеально підходить для поліпшення відносини зі своєю другою половинкою. Крім того, цей день - найкращий час для освідчення в коханні або пропозиції вийти заміж. Для того щоб свято вдалося, потрібно заздалегідь ретельно продумати, як його відзначити. Дізнайтеся, як провести День святого Валентина, щоб запам`ятати цей час надовго. Якщо вам набридло відзначати свято по стандарту, обмежившись тортом, валентинками та пляшкою шампанського, то проявіть ініціативу і проведіть цей день так, щоб він запам`ятався на все життя.

Де відзначити?

Варіантів, де відзначити День святого Валентина, існує безліч. Розглянемо найцікавіші з них.

В першу чергу, при організації святкування Дня всіх закоханих потрібно обов`язково враховувати інтереси і другої половинки. Адже це ваш спільне свято. Якщо ви хочете зробити приємне, то не варто вести ярого прихильника футболу в Третьяковську галерею. Виберіть щось, що подобається вам обом. Наприклад, можна купити квитки на прем`єру цікавого фільму чи піти на концерт вашої улюбленої групи. А ще можна відправитися на романтичну вечерю в ресторан з улюбленою кухнею другої половинки.

креативні варіанти



Замислюючись, як відсвяткувати День святого Валентина, пам`ятайте, що потрібно шукати розваги саме для пари. Може бути, ви - екстремали? Тоді відмінним варіантом святкування Дня всіх закоханих буде спільний стрибок з парашутом. Якщо ж ви романтики, то варто покататися на конях по старовинному парку. А якщо ви давно мріяли зайнятися дайвінгом, то можна відзначити День святого Валентина під водою на курсах дайвінга.

Стандартний варіант з родзинкою

Потрібно зауважити, що якщо ви вирішите вибрати банальний варіант і піти зі своєю другою половинкою в кафе або в ресторан, то потрібно постаратися вибрати заклад з романтичною обстановкою. Може бути, вам підійде ресторан, де вечорами грає жива музика, а на столиках стоять запалені свічки.

романтична атмосфера



Якщо ви думаєте, як відзначити День святого Валентина в інтимній атмосфері і змінити при цьому звичайну обстановку, зніміть номер в хорошому готелі. Якщо свято припадає на вихідні, то можна заселитися в готель на два дні. Не варто знімати звичайний номер з категорії «економ». В даний час дуже багато готелів пропонують номери для молодят. Крім того, варто заздалегідь замовити в номер легкі закуски і шампанське. Скористайтеся цією ідеєю, і незабутня романтична ніч вам забезпечена.

спільна фотосесія

Також можна влаштувати в цей святковий день фотосесію. Її можна провести де завгодно: вдома чи на природі - в красивому парку або лісі. Багато фотостудії зможуть запропонувати вам романтичні декорації і костюми, оригінальні сюжети, залишиться тільки вирішити, чого ви хочете. Відправившись на фотосесію, ви зможете відчути себе не тільки фотомоделями, а й прекрасно провести час і отримати гарні знімки на довгу пам`ять про цей день.

відзначаємо будинку

А як влаштувати День святого Валентина, якщо ви вирішили відзначити його будинку? Вибравши домашній варіант святкування, потрібно заздалегідь подбати про всі дрібниці. Приберіть в квартирі, прикрасьте її різними святковими атрибутами, які символізують любов. Наприклад, можна розвісити по квартирі кульки, що мають форму сердець, розкидати по підлозі пелюстки троянд, запалити аромалампу з ефірним маслом і свічки, неголосно включити романтичну музику і приглушити світло. Щоб не возитися в святковий день на кухні, варто замовити вечерю в ресторані. Нехай це будуть улюблені страви вашої другої половинки. Але потрібно звернути увагу на те, щоб вони не були занадто важкими, інакше після вечері може потягнути до сну.

Відмінним варіантом буде відійти від повсякденного вечері і влаштувати його, наприклад, в східному стилі. Для цього потрібно відповідно оформити кімнату. Можна постелити на диван і крісла шовкові покривала, розставити на підлозі підноси з фруктами та солодощами, приготувати східне блюдо, запалити пахощі, накидати побільше подушок і включити східну музику. А якщо ви хочете здивувати свою другу половинку, то можете виконати танець живота. До речі, танець живота на Сході можуть виконувати не тільки жінки, а й чоловіки. Тому ви можете танцювати один з одним.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!