» » » Де справити день народження?

Де справити день народження?

Де справити день народження?

День народження відзначають практично всі люди, адже це свято хочеться розділити з рідними і близькими. Залишається тільки вибрати місце, в якому пройде торжество. Безсумнівно, варіантів багато, але потрібно буде вибрати один, який не вдарить по кишені і обрадує всіх гостей. Нижче буде описано, де справити день народження.

Справляємо день народження недорого

Далеко не у всіх є кошти, щоб пишно відзначати день народження. Однак засмучуватися не варто, оскільки є бюджетні варіанти, які не гірше дорогих. Так, наприклад, хорошою ідеєю буде провести цей знаменний день на природі. Ви можете виїхати за місто, в гори або запросити гостей на дачу. У меню обов`язково включите шашлики, від такої страви будуть у захваті всі. Якщо ви народилися влітку, то вам може стати в нагоді наша стаття Де влітку відзначити день народження.

Якщо ж за вікном зима і ви не можете придумати, де справити день народження недорого, можна просто влаштувати свято вдома. Звичайно, доведеться зайнятися цим страв, а після свята вимити цілу гору посуду, але зате вдасться добре заощадити, адже в кафе всі страви обійдуться набагато дорожче. Також ви зможете блиснути перед гостями не тільки своєю дотепністю, а й кулінарними талантами. Подумайте про тематичному вечорі - наприклад, в стилі улюбленої країни іменинника.

Де справити день народження дитині

Для дитини день народження - світле свято, він чекає його весь рік, тому не варто розчаровувати своє чадо. Справити день народження можна в парку розваг. Нехай малюк покатається на атракціонах, поїсть солодощів. Щоб свято пройшло веселіше, слід прихопити з собою друзів сина чи доньки.

Щоб справити день народження дитини незвично, можна звернутися за допомогою в креативне агентство. Його фахівці зможуть запропонувати відмінні варіанти, які вони з легкістю втілять в життя. Крім того, можна буде запросити клоунів, які будуть розважати дітей, і ростових ляльок, щоб вони зустрічали гостей і проводжали їх на свято.



Справити день народження дитини влітку можна в кафе на відкритому повітрі. Так ви позбавите себе від готування страв і миття посуду. Гості відмінно проведуть час, зможуть відпочити і повеселитися.

Справляємо день народження з розмахом

Якщо ви не обмежені в коштах, то можна справити день народження з розмахом. Ви можете орендувати зал в готелі, запросити музикантів, ведучого, за жартами якого час пролетить непомітно. Можна влаштувати тематичну вечірку. Розішліть гостям запрошення з інструкціями по зовнішньому вигляду: наприклад, всі повинні прийти тільки в білому. Продумайте сценарій вечора: звичайно, найкраще все це довірити креативному агентству, але якщо є час, то цілком вдасться влаштувати шикарне свято і самостійно.

Якщо ви є любителем неординарних урочистостей, то можна справити день народження на якомусь екзотичному острові. Для всіх гостей це буде чудовою можливістю провести кілька днів у казково красивому місці. Однак на таке торжество доведеться неабияк витратитися, адже доведеться організовувати переліт, проживання і саме свято. З іншого боку, він залишиться в пам`яті на довгі роки.

Ще кілька ідей про місця, де можна відсвяткувати своє особисте свято, шукайте в нашій статті Де відзначити День народження.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!