» » » Дитині 3 роки: де святкувати?

Дитині 3 роки: де святкувати?

Дитині 3 роки: де святкувати?

День народження - один з найбільш знаменних свят в житті кожної людини. Для дитини, що підросла це ж особливий день. Він уже все розуміє і усвідомлює. Крім того, для дітей день народження є чарівним днем. Тому батькам важливо знати, як відсвяткувати 3 роки дитині.

Як провести день народження дитини

В першу чергу, перед батьками, стоїть проблема, де відзначити 3 роки дитині. Найкраще, провести це свято в квартирі. Кафе може налякати малюка і в незнайомій обстановці він буде вести себе скуто. Плюс безліч незнайомих людей також лякає дітей.

Для того щоб дитина відчула урочистість моменту, потрібно прикрасити кімнату. Можна використовувати квіти, стрічки, повітряні кульки, смішні картинки. Але не перестарайтеся, інакше налякаєте дитини. Тому важливо не створювати, занадто багато шуму. Неодмінний атрибут дня народження - це святкові ковпачки. Вони допоможуть створити святкову атмосферу.

Що приготувати на день народження дитини? Перш за все, страви повинні бути окремо для дорослих і окремо для дітей. Так, можна прикрасити їжу для молодшого покоління фігурками звірів. Найкраще готувати те, що є звичною їжею для дитини. Торт краще спекти самостійно або замовити в кондитерській. Бажано, щоб він був без додавання шоколаду, так як багато батьків побоюються алергії і не дають його дитині в цьому віці. Важливо приділити увагу свічок - вони повинні мати міцні підставки, так віск не зіпсує начинку торта,



Не прагніть зібрати велику кількість гостей. Досить буде запросити трьох-чотирьох дітей. Якщо ваша дитина когось з них не знає, допоможіть їм познайомитися. Коли вони стануть разом грати, їм буде легше налагодити контакт, а батькам стане простіше стежити за дітьми.

Розвага на день народження

Окрема проблема - це як розважити дітей. З огляду на вік малюків - їм буде цікавий маскарад. Купіть красиві маски або фарби для гриму, так ви зможете кожному намалювати веселі мордочки. Можна влаштувати фотосесію, так для кожної дитини залишаться приємні спогади та фотографії.

Але якщо дитині 3 роки, як відзначити день народження, якщо у вас немає бажання виступати в ролі аніматорів. Звернутися до спеціальних фірмам, які займаються організацією різних свят. Залежно від вашого бажання, можуть брати участь в розвага дітей різні клоуни або казкові персонажі. Вони проведуть різні захоплюючі ігри, вручать імениннику подарунок і допоможуть задути свічки на торті. Тільки пам`ятайте, що маленькі діти все-таки не люблять клоунів - вони їх лякають своїм гримом і костюмом. Крім того, діти часто в такому віці бояться чужих людей.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!