» » » Як відзначити день народження дитини?

Як відзначити день народження дитини?

Як відзначити День народження дитини?

День народження дитини-це найпрекрасніший свято з будь-яких свят. Кожна сім`я святкує цей день по-своєму. Але всі батьки прагнуть здивувати і порадувати свого іменинника. Відчуття того, що свято вдалося, прийде тільки тоді, коли ви побачите палаючі очі і широку посмішку на губах свого малюка. Давайте в цій статті розберемо, як відзначити День народження дитини.

Достойно організувати дитяче свято досить важко. І, чесно кажучи, далеко не всім це вдається. Для того щоб все вийшло добре і весело, потрібно заздалегідь продумати не тільки сценарій, але і мати запасний варіант, на випадок, якщо щось піде не так як ви запланували.

свято будинку



Якщо ви вирішили відзначити День народження дитини вдома, то постарайтеся зробити свято яскравим, барвистим і веселим. І зовсім не важливо, скільки років виповнюється вашій дитині.

  • Що стосується святкового столу, то тут все просто. Якщо ви любите чаклувати на кухні, то готуйте частування самі, а якщо перспектива провести вечір і півночі на кухні вас пригнічує, то замовте все потрібні вам страви в якій-небудь фірмі на замовлення. Але перед цим обов`язково ознайомтеся з відгуками про цю фірму. Раптом там не смачно готують. Якщо все в порядку, то у вас вийде не тільки смачний, але і красиво оформлений стіл. І не гірше ніж в кафе.
  • Якщо вам не хочеться після свята мити гори брудного посуду, то це теж можна вирішити. Просто замініть її яскравою і барвистою, з пресованого паперу. Доповнити картину допоможуть святкові серветки і стаканчики з веселими пиками. Плюс в тому, що після застілля все можна просто викинути. Для того щоб відзначити незвично День народження дитини, так щоб він запам`ятався мінімум на рік, потрібно докласти максимум зусиль.
  • В першу чергу прикрасьте весь будинок різнокольоровими повітряними кулями, гірляндами, сердечками, смайликами, і т. Д.
  • Не забудьте про сценарій. Для цього потрібно обов`язково враховувати всі побажання іменинника. Якщо у вас немає організаторських здібностей, то знову ж таки, можна звернутися у фірму, яка спеціалізується на організації свят.
  • Можна замовити на будинок клоунів, артистів. Або ж самим на час перевтілитися в який-небудь казковий персонаж.
  • Почати розважальну програму можна прямо з вхідних дверей. Припустимо, коли дитина входить в будинок, йому вручається квиток з номером, згідно з яким він сідати за стіл, а на стільці, з таким же номерком на спинці, приготовлена маска певного казкового персонажа. Коли гості розсядуться по своїх місцях, то у вас вийде досить-таки весела картинка.
  • Можна, як розважальної програми запропонувати гостям пограти в лотерею. Нехай кожна дитина витягне з шапки або барабана картку з обрізаним зображенням і спробує серед гостей відшукати другу половинку свого зображення.
  • Придумати сценарій зовсім не складно. У кожній віковій категорії є свої переваги. Наприклад, для діток 8-9 років, можна взяти теми з казок, для 10-13 років, підійдуть теми з мультфільмів про Людину-павука, піратів, хоббітів, гоблінів, драконів.


Спробуйте і переконайтеся, що відзначити День народження дитини недорого, весело і вдома цілком можливо. Потрібно всього-на-всього задіяти свою фантазію і кмітливість.

Свято в кафе

Якщо ви хотіли відзначити День народження своєї дитини вдома, але він не схвалив цю затію і заявив, що йому нудно, тобто досить непоганий вихід з положення. Спробуйте замовити кафе. Відзначити День народження дитини в цьому закладі можна теж весело і чудово. До того ж багато турботи автоматично перекладаються на плечі інших людей. А ось організацією свята доведеться зайнятися вам, так як всі фірми пропонують схожі варіанти свята. А так хочеться чогось особливого.

  • Якщо вам хочеться відсвяткувати іменини нестандартно, то можна запропонувати гостям і винуватцю торжества пройти майстер-клас з приготування різної смакоти. А після вдалого завершення блюдо можна спільно з`їсти.
  • Майте на увазі, на дитячому святі гості абсолютно не звертають уваги на блюда. Головне щоб був величезний і смачний торт. Якщо ви прикрасите його феєрверком, то свято від цього тільки виграє.
  • Прикріпіть до стільця кожного гостя повітряна кулька, наповнена гелієм, а на кульці напишіть його ім`я. Нехай гості розсаджуються згідно іменам на кульках. Так буде веселіше.
  • Музику потрібно замовляти ту, яка подобатися імениннику і гостям.
  • Конкурси слід чергувати. Припустимо перший нехай буде інтелектуальний, другий рухливий і т. Д.
  • Можна прове6сті танцювальний конкурс, а в якості призу нехай буде, наприклад, м`яка іграшка або автомат.
  • Для того щоб спогади про свято ніколи не стерлися можна замовити відеозйомку або фотографа.
  • Під час розважальної програми гості будуть не тільки розважатися, але й розвивати мислення і уяву.
  • Можете приготувати шоу з мильних бульбашок. Для цього кожному гостю потрібно вручити тюбик зі спеціальною мильною рідиною.
  • Якщо ви вирішили зробити костюмований День народження, то завчасно попередьте гостей. Можна запропонувати всім одягнутися в піратів. Оформлення залу повинно відповідати стилю свята. Не забудьте замовити торт у вигляді корабля або піратської треуголки.
  • Можна замовити ведучого, який одягне костюм великого чарівника Гудвіна. Нехай іменинник з гостями відправляться в смарагдовий місто. Якщо все прийдуть в костюмах, то буде тільки цікавіше.

Пам`ятайте, запорукою того, що свято вдалося, буде завчасна організація і продуманий до дрібниць сценарій. Вам буде цікава наша стаття: «Як відзначити рік дитині?».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!