» » » Як відзначити свій день народження?

Як відзначити свій день народження?

Як відзначити свій День народження?

У передчутті такого яскравого свята як день народження завжди залишається питання, як його провести. Варіантів досить багато, особливо якщо підійти до організації торжества відповідально, а не займатися всім в останній момент. Можна навіть звернутися до фірм, які організовують вечірки і перекласти всю відповідальність за свято. Але, на жаль, це досить дорогий варіант, тому краще подумати самостійно, як відзначити свій День народження. Зазвичай традиційних варіантів два - відзначати свято з родиною, або відзначати його з друзями. Від цього залежить не тільки місце проведення торжества, але і його атмосфера.

День народження з родиною



Не важливо, молодий ви людина або вже має власних дітей, особливість святкування дня народження з родиною в тому, що тут зберуться люди двох і більше поколінь. Тому місце і спосіб проведення свята повинні влаштовувати всіх членів сім`ї, без винятку.

  • Свято будинку. Це найбільш поширений спосіб відзначити день народження. Він не вимагає великих грошових витрат, тому що основна кількість коштів потрібно буде витратити лише на частування. Але мінус такого торжества в тому, що досить важко часом зробити його дійсно веселим. Для цього потрібно написати сценарій і розглянути всі ідеї, як відзначити День народження. Вечірка може бути веселою при наявності конкурсів, які зацікавлять всіх. Тому, якщо ваші родичі молоді та приведуть дітей, то можна пограти в «Твістер» і влаштувати костюмовану вечірку. Якщо ж будуть присутні батьки та люди старшого покоління, то увагу потрібно зосередити на цікавих настільних іграх.
  • Вечір в сімейному кафе або центрі. У таких місцях є кімнати розваг для дітей, що дозволить вам насолоджуватися фуршетом, не відволікаючись на малюків. А після можна влаштувати вечір танців і конкурсів, тому що в подібних місцях вельми різноманітна програма.
  • Сімейний пікнік. Це торжество можна організувати тільки при підходящої погоди. Якщо вам пощастило, то можна сміливо вибиратися сім`єю на природу. Саме тут буде цікаво всім членам сім`ї. Особливо, якщо взяти м`ячі, тенісні ракетки та інші атрибути активних ігор.

День народження з друзями



У такому випадку простір для фантазії істотно більше, адже ваші друзі люблять той же, що і ви. Тому свято буде більш «цілісним», ніж у випадку з сімейним торжеством.

  • Розважальний центр. Це найбільш універсальний спосіб відзначити день народження. Оскільки в таких місцях є найбільш широкий спектр розваг. Спочатку можна орендувати доріжку в боулінгу, а після пограти в аерохокей або більярд. У таких центрах головне - це різноманітність. Можна переміщатися по всьому розважальним місцях центру цілий вечір.
  • Пейнтбол - клуб. Це розвага для любителів активного відпочинку. Якщо ви і ваші друзі саме такі, то можна сміливо відзначати день народження в такому клубі. Можна влаштувати битву і навіть зняти її на відео. Як відзначають День народження в таких клубах? Для іменинників є спеціальні бонусні програми і подарункові сертифікати.
  • Вечірка на природі. Також дуже універсальний спосіб відсвяткувати день народження. По-перше, місце не обмежить вас в кількості запрошених. По-друге, для такого вечора не буде потрібно велика кількість грошей. І головне - повна свобода дій. Адже вечірка на природі повністю виключає скандали з сусідами. Для того, щоб такий вечір вдався, потрібно також продумати розважальну програму. Це може бути костюмована вечірка. Головне, щоб гості не нудьгували.

Тепер у вас є ряд ідей для того, як відзначити свій день народження в колі рідних, близьких і друзів. У це світле свято поруч повинні бути тільки дорогі вам люди. Ви так само можете почитати наші статті: "Як незвично відзначити День народження?", І"Як відзначити День народження взимку?".



Увага, тільки СЬОГОДНІ!