» » » Як справити день народження?

Як справити день народження?

Як справити День народження?

Напевно, кожному іменинникові хочеться відзначити свій День народження так, щоб радісні спогади про святкування цієї чудової події гріли душу весь наступний рік.

Варіантів святкування Дня народження існує безліч, але, на жаль, деякі з них доступні лише людям з необмеженими фінансовими можливостями. Набагато складніше влаштувати веселий і незвичайне свято в тому випадку, коли грошей мало. Однак все ж є кілька способів погуляти на славу в такий знаменний день і при мінімальних фінансових витратах.

Як можна справити День народження: варіанти

Варіант перший: відзначаємо День народження будинку

  1. Заздалегідь подбайте про святковому оформленні свого житла. Розвісьте по стінах і під стелею паперові гірлянди, прапорці та різнокольорові повітряні кулі, які стоять зовсім недорого, але надають кімнаті ошатний вигляд. Плакати і транспаранти відповідної тематики теж купите в магазині або ж намалюйте їх своїми руками.
  2. Для кожного гостя приготуйте маленький подарунок у. Такими подарунками можуть бути брелоки для ключів, магнітики на холодильник або мініатюрні плюшеві звірятка. Подібні милі сувеніри можна також використовувати і в якості призів в конкурсах і вікторинах, якими ви будете розважати своїх гостей.
  3. До речі, про вікторинах: для того щоб гості не занудьгували на вашому святі, заздалегідь продумайте його сценарій і підшукайте в Інтернеті відповідні ігри та конкурси.
  4. Влаштовувати повноцінний святковий обід зовсім не обов`язково - можна обійтися закусками та різноманітними бутербродами, замовити в кафе кілька великих піц з різними начинками або ж просто організувати солодкий стіл з цукерками, фруктами і обов`язковим іменинним тортом. Про меню обіду з нагоди святкування Дня народження раніше вже розповідалося в нашій статті Що приготувати на День народження.

Варіант другий: відзначаємо День народження на природі.



Якщо День народження припадає на теплу пору року, можна відсвяткувати його на природі. Пікнік - захід веселе і в той же час необтяжливе для бюджету.

  1. Для того щоб пікнік вдався, заздалегідь подбайте місце його проведення. Якщо у вас або у ваших друзів є дача, то кращого місця для пікніка і не придумати. Якщо ж вільної дачі на прикметі у вас немає, то не шкода - зніміть на один день будиночок в кемпінгу або на турбазі або, в крайньому випадку, підшукайте симпатичну галявину в лісі недалеко від міста і візьміть напрокат кілька наметів.
  2. Заздалегідь запасіться провізією і напоями, підготуйте м`ясо для шашликів, купіть одноразові скатертини і посуд і в призначений день вирушайте з друзями на природу.
  3. Добре, якщо дістатися до пункту призначення можна на громадському транспорті. Якщо ж такої можливості немає, заздалегідь подбайте про доставку гостей на місце проведення свята і замовте, наприклад, мікроавтобус.
  4. Крім їжі, не забудьте взяти з собою гітару, волейбольний м`яч, бадмінтонні ракетки, надувний матрац (і т. П. Спорядження) - гостям буде нудно на такому дні народження, де їм пропонують тільки їсти і пити, тому ви повинні підготувати для них культурну програму.


Можна весело справити День народження на природі і в зимову пору - для цього треба лише знайти за містом опалювальне приміщення (ту ж дачу або кафе), в якому гості зможуть поїсти та зігрітися після ігор в сніжки і катання на лижах по зимовому лісі.

Крім цих двох найпоширеніших варіантів святкування Дня народження його можна весело і недорого справити в таких місцях розваг:

  • Аквапарк: купите квитки для його відвідування і попросіть друзів приготувати купальні костюми;
  • Цирк: запросіть гостей на веселе циркову виставу, а під час антракту почастуєте їх в буфеті тістечками, морозивом, кавою і коктейлями.
  • Боулінг: замовте на весь вечір пару доріжок і запросіть своїх друзів відсвяткувати День народження за грою в кеглі. Частуванням буде пиво і різноманітні закуски до нього.
  • Кінотеатр: купите для своїх гостей квитки на повнометражний мультфільм або хорошу комедію і почастуєте їх традиційними попкорном і Кока-колою, а після сеансу погуляйте всією компанією в міському парку.

Про інші більш дорогих варіантах святкування Дня народження читайте в нашій статті Як весело провести День народження.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!