» » » Як відзначити ювілей?

Як відзначити ювілей?

Як відзначити ювілей?

Ювілей хочеться відсвяткувати так, щоб він запам`ятався надовго, щоб був задоволений і сам ювіляр, і гості. Звичайно, найчастіше такі ідеї впираються в гроші, однак можна витратити величезну суму, але не отримати задоволення, і виділити маленький бюджет, але повеселитися на славу. У даній статті ми розповімо, як відзначити ювілей дитині, чоловікові і жінці.

Свято для дитини

Дитячий день народження - це особливе свято, адже діти вміють веселитися від душі і пам`ятають такі дні довго. Тому батьки повинні постаратися на таке торжество забезпечити дитині багато позитивних емоцій. У більшості випадків такі свята прийнято організовувати або вдома, або в дитячому кафе. Поїздки на природу з усіма гостями трохи проблематичні: можливо, не всі друзі вашої дитини зможуть бути присутніми на заході.

Удома ви можете, навіть не маючи великої суми грошей, влаштувати справжнє свято для дітей. Необов`язково готувати багато страв, можна обійтися і солодким столом, але при цьому забезпечити багато кульок, іграшок, красиво прикрасити будинок і дати малятам можливість повеселитися досхочу. Природно, вам слід подбати про великому торті зі свічками і бажано обзавестися салютами. Можна запросити додому клоунів або акторів, які перевтілюються в героїв з мультфільмів - діти будуть в захваті від такого сюрпризу.

Якщо ж ваші фінансові можливості дозволяють, вибирайте дитячі заклади. У таких кафе багато переваг перед проведенням заходу будинку. По-перше, багато місця для того, щоб діти відчували себе вільно і комфортно. По-друге, працівники таких закладів зможуть розважити дітей різними колективними іграми, що важко організувати в домашніх умовах. І, по-третє, вам не доведеться прибирати квартиру ще кілька днів і шукати всюди різні речі, які малюки напевно розкидають "на свій розсуд".



Якщо ви не збираєтеся кликати багато гостей, то сходіть з найближчими в парк атракціонів, відвідайте кафе, погуляйте, зводите дитини в зоопарк, на каток або в кіно.

Як відзначити ювілей жінці

Жінка також може відзначити ювілей будинку або в будь-якому закладі. Якщо ви вирішили влаштувати свято вдома, то краще або замовити страви з ресторану, або нехай частування візьмуть на себе близькі: в такий день жінці не слід обтяжувати себе приготуванням. Додому можна запросити рідних і друзів і повечеряти разом. Якщо ж ви вирішите святкувати ювілей в ресторані, барі або кафе, то слід домовлятися заздалегідь.



Можна замовити улюблені страви і обговорити музику. Жінці буде дуже приємно, якщо її привітають зі святковим тортом під її улюблену мелодію. Також непогано провести подібний вечір з друзями в караоке або на дискотеці в клубі, якщо іменинниця любить танцювати.

Поїздка за місто - теж відмінна ідея. Якщо немає власної дачі, можна поїхати до друзів або зняти на день-два затишний будиночок на природі. Таким чином свято триватиме кілька днів. Причому на природі можна відзначати дні народження як в теплу пору року, так і взимку. Влітку можна поїхати до озера, на пікнік до лісу, на шашлики на дачу, а взимку можна вибратися в гори, покататися на лижах, пограти в сніжки.

Якщо ви не маєте наміру влаштовувати велике свято, обмежтеся колом сім`ї або влаштуйте його для себе коханої. Походіть по магазинах, купіть собі багато приємних дрібниць і навіть то плаття, "в якому нікуди піти". Нарядитеся в усі нове, сходіть в салон краси, зробіть стильну зачіску і макіяж і сміливо вирушайте в улюблений клуб.

Як відзначити ювілей чоловікові

Чоловіки не особливо вибагливі в питаннях проведення різних заходів, проте свої дні народження вони люблять відзначати "по-своєму". По-перше, посиденьки з кращими друзями неминучі, але можна поєднати їх з суспільством сім`ї та родичів. Можна організувати поїздку на природу всім разом. У літню пору ідеальним варіантом буде рибалка, після якої можна поїсти справжню юшку, а зимові іменинники можуть відсвяткувати ювілей на дачі за шашликом, приготованим з друзями на свіжому повітрі. А пісні біля багаття з гітарою ввечері напевно припадуть до душі як самому ювіляру, так і його гостям.

Будинки за столом можна зібрати всю родину, близьких родичів і друзів. Якщо ваша дружина добре готує, можна сміливо запрошувати колег і навіть начальство. Після такого обіду ви можете продовжити свято з друзями в улюбленому клубі або ресторані. До речі, святкування чоловічих днів народження в саунах і лазнях останнім часом стало дуже модним. Можливо, на таке свято зібратися сім`ями не вдасться, зате холостякам він цілком подобається. Інші цікаві варіанти ви знайдете в нашій статті Як проводити ювілей.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!