» » Як розважити гостей?

Як розважити гостей?

Як розважити гостей?

Образ цікавого і гарного людини складається не відразу. Не секрет, що необхідно вміти спілкуватися з людьми, необхідно любити людей, щоб вони любили вас. Хороший прийом гостей може розповісти про людину багато. Давайте подумаємо, як розважити гостей на різних святах. 

День народження: як розважити гостей

Організуйте перегляд кіно і ви зможете насолодитися інтригою фільму разом зі своїми друзями.

Чому б не запланувати разом зі своїми друзями то, ніж ви хочете зайнятися на День народження? Зберіться за тиждень до події, і організуйте мозковий штурм. Нехай кожен буде пропонувати свої ідеї, навіть найнеймовірніші. Хтось один буде ці ідеї записувати, а потім ви все разом виберіть щось, що вам сподобається. Не забувайте, ідеї можна комбінувати і розвивати. Як показує практика, таке планування проходить дуже весело і невимушено. У підсумку, ви отримаєте чудовий план, який точно спрацює в найвідповідальніший день. У день вашого народження.



Крім різних страв і випивки, розважити гостей на день народження допоможуть цікаві і забавні ігри. Спробуйте твістер. Час за грою в твістер пролітає непомітно і приносить цілу купу задоволення і позитивних емоцій.

Як розважити гостей на ювілеї

Ювілей - це кругла дата. Чомусь прийнято особливо виділяти такі дні народження. Проти традиції нічого не поставиш. Чим можна розважити гостей на ювілей? Організуйте похід в якийсь заклад. Наприклад, замовте ресторан, де ви зможете нагодувати і напоїти своїх друзів так, що вони ще довго будуть згадувати про це. Замовте також розважальну програму, щоб люди не нудьгували. Зберіть невелику кількість людей і виберіть ресторан, який може запропонувати вам затишок і тепло. Чим менше людей, тим краще. Однак, хтось любить галасливі і великі компанії. Що ж робити таким людям?



Гучну вечірку навряд чи оцінять сусіди, ну а вдома сидіти великою компанією нудно. Саме тому потрібно вибрати клуб і відправитися туди веселою юрбою. Запалюйте на танцмайданчику всю ніч, пийте алкоголь і смійтеся до упаду. Багато людей вибирають саме такий спосіб проведення дозвілля на ювілеї. Більш старше покоління може відвідати дискотеку минулих років і згадати себе в молодості.

Як розважити гостей на весіллі

Весілля - це особливе свято, яке об`єднує всю сім`ю. Саме свято весілля особливо трепетно ставиться до традицій, які приписують весіллі особливий статус і шарм. Як правило, гостей на весіллі більше, ніж на будь-якому іншому святі. Як розважити гостей і як зробити так, щоб вони не відчули себе занудьгувати? Вам не обійтися без допомоги інших людей. Спробуйте організувати програму весілля і розваги гостей на весь день. Заплануйте і підготуйте всі заздалегідь. Ви можете запросити гостей в ЗАГС, організувати загальний фото сесію, влаштувати різні веселі конкурси. Головне пам`ятати про те, що свято насамперед для молодої пари, тому потрібно все увагу гостей зосередити саме на них. Основна проблема, яка заважає розслабитися гостям і відчувати себе невимушено - це їх слабке знайомство один з одним. Саме тому необхідно організувати заходи в весільний день так, щоб всі люди перезнайомилися між собою. У цьому може допомогти і найнятий провідний з уже готовою програмою (тамада). 

Як розважити гостей за столом

Спробуйте пограти в настільні ігри, де потрібно щось проходити або виконувати завдання. Зазвичай, по ходу цих ігор кожен учасник знаходить собі цікаве заняття і буде розважатися на вашому Дні народження. Якщо у вас вдома немає жодної настільної гри, тоді сміливо залазьте в інтернет.

Що можна відшукати в інтернеті? Дуже корисні і цікаві будуть, різного роду, вправи, взяті з психологічних тренінгів. До речі, якщо у вас є знайомий психолог, то він напевно підкаже, які вправи можна використовувати в якості спільних ігор. Погравши трохи, ви можете дізнатися багато нового про себе і про оточуючих вас людей.

Найзнаменитіша гра, яка зазвичай завжди приносять успіх господареві - це "крокодил" (асоціації). Хтось із учасників гри говорить другому слово, яке останній повинен показати. Тільки ці двоє учасників знають про що йде мова. Сенс гри полягає в тому, щоб решта учасників відгадали, що за слово загадав людина. Слово потрібно показувати тільки рухами. Не можна використовувати ніякі слова. Не можна вказувати на предмет безпосередньо, якщо, наприклад, він знаходиться в тій же кімнаті, де проходить гра. У рідкісних випадках, правила гри допускають показувати букви, які містяться в слові.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!