» » » Чим розважити гостей на новий рік?

Чим розважити гостей на новий рік?

Чим розважити гостей на Новий рік?

Веселе свято Новий Рік часто зустрічають у великій галасливій компанії друзів. Проводжають старий рік, згадують, що хорошого було в ньому, і з дивом очікують разом нового чарівного року! А що, якщо в цьому році друзі прийдуть відзначати Новий Рік до вас в гості?

Чим розважити гостей на Новий рік - варіанти

Святкування Нового Року - це не урочиста "Ялинка" у себе на роботі або в навчальному закладі, тобто, сценарій свята вам готувати не потрібно. Інакше вийде, що гостей ви розважить, а самі все свято пропустіть в метушні і звалитесь від втоми від першого келиха шампанського. А значить, ми підготуємо кілька конкурсів для Нового року, щоб розважитися можна було всім, і вам в тому числі. Їх можна буде влаштовувати в перервах між святковими частуваннями. Отже, які конкурси можна провести в ніч з 31 грудня на 1 січня:

"Я ніколи не". Для початку потрібно дізнатися один одного краще і розкріпачитися. У кожного келих наповнений новорічним шампанським або вином. Перший гість розповідає про себе те, що він ніколи не робив (наприклад, "я ніколи не пірнав з аквалангом"). Ті, хто це робив, роблять один ковток з келиха. Факт про себе говорить наступний гість. Факти можуть бути самі провокаційні.



"Протри серветку". Ведучий викликає однакову кількість дівчат і молодих людей. Нехай буде задіяно якомога більше людей. Молоді люди сідають на стільці (стільці можна поставити в коло або в ряд), їм на коліна кладеться розгорнута серветка. Дівчата сідають на коліна до них. Поки звучить весела мелодія, дівчата повинні якомога енергійніше соватися на молодих людях, щоб зім`яти серветку. Чия серветка буде протерта найбільше, та пара і заслуговує маленького призу.

"Солодка новорічна цукерка". Гості знову розбиваються на пари (хлопчик-дівчинка). Кожній парі дається шоколадна цукерка в фантику. Завдання пари - без допомоги рук не тільки розгорнути цукерку, але і з`їсти її, поки звучить весела музика. Звичайно, музика не змовкає до тих пір, поки остання пара не впорається.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!