» » » Оренда теплохода і кілька цікавих ідей для організації новорічного свята

Оренда теплохода і кілька цікавих ідей для організації новорічного свята

Оренда теплохода і кілька цікавих ідей для організації новорічного свята

Всі звикли, що оренда теплохода можлива виключно в теплу пору року, хоча насправді зимова навігація по Москві-річці вже 6 років, як дозволена на офіційному рівні Уряду Москви. Здійснюють її теплоходи повинні бути обладнані відповідним чином.

На борту, наприклад, обов`язкова наявність функціонуючих злитий-систем, здатних підтримувати комфортну для перебування гостей температуру. А корпус судна для забезпечення безпеки і можливості проходження крізь льоди, повинен бути оснащений льодовим поясом. Тому можна не боятися і спокійно влаштовувати на теплоходах новорічні, а так само інші зимові свята.

Новий рік «на Гаваях»

Замість ялинки тут фінікові пальми, замість мішури гірлянди з живих квітів, а під бій курантів гості підніматися не шампанське, а кокосове молоко і коктейлі з натуральним фруктовим соком.

Якщо ви готові зустріти новий рік в купальниках і спідницях з пальмового листя, під запальні гавайські мелодії і крики «Аллоха!», То це ваш варіант.

Новий рік в дусі стиляг

Стилягами свого часу називали молодь, яка відрізнялася від суспільства «скутого одним ланцюгом» світоглядів і норм, своїм власним поглядом на світ і висловлювали це через яскраві образи.



Якщо ви вибираєте стиль стиляг, то приготуйтеся до штурму маминих антресолей і бабусиних скринь. Для створення атмосфери, вам буде потрібно нейлон найнеймовірніших і не поєднуваних кольорів.

Традиційний новий рік

Ви не уявляєте новий рік без його звичних атрибутів - не біда. Просто скажіть про це менеджеру і піднявшись на борт зможете побачити блиск гірлянд, вогні новорічної ялинки і відчути вабливий аромат мандаринів і глінтвейну.

Новий рік з «мафією»

«Мафія» прокидається і починає святкувати новий рік разом з поліцією. Скажете, що так не буває, і будете не праві. По-перше, в новорічна ніч багата на чудеса, а по-друге, мафіозі і поліцейські - це кращі друзі, які зібралися щоб весело провести час граючи в улюблену гру і поєднуючи це заняття з застіллям.

«Голлівудський» новий рік

Яскраве свято з розряду «всі зірки в одному місці». Він дозволяє пофантазувати і втілити в реальність найсміливіші мрії. Тут гламур сусідить з епатажем, а Мерлін Монро, може спокійно пройтися по червоній килимовій доріжці з Мерліном Менсоном або Джоном Деппом.

Загалом, теплохід - це таке благодатне місце, де легко реалізується будь-яка тема для нового року.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!