» » » Як відзначити одному новий рік?

Як відзначити одному новий рік?

Як відзначити одному Новий рік?

Якщо доля-лиходійка підготувала для вас чергове випробування і вам по її примхи доведеться зустрічати Новий рік в гордій самоті, не поспішайте впадати в меланхолію. Цілком можливо, що справи йдуть зовсім не так уже й погано, як вам спочатку здалося. Адже навіть на самоті це свято можна зустріти з задоволенням.

Як відзначити одному Новий рік: варіанти

Спробуйте поглянути на ситуацію, що склалася з іншої, незвичної точки зору і відшукати в ній деякі приємні моменти.

Отже, гостей в новорічну ніч в будинку точно не буде. Значить, потрібно менше витрат і передсвяткових клопотів. Чи не доведеться багато часу проводити біля плити, готуючи частування. А якщо гарненько подумати, то ж можна і взагалі нічого не готувати. Щоб одному зустрічати Новий рік, досить купити зовсім небагато, наприклад, фрукти, кілька видів хорошого сиру, баночку червоної ікри, шматочок малосольной сьомги і що-небудь з м`ясних делікатесів. Напередодні свята ці запаси залишиться тільки витягти з холодильника, акуратно нарізати і все! Святкова вечеря для самотньої людини вже готовий - швидко, смачно, та й брудного посуду на ранок майже не залишиться.



Якщо ви звикли кожен Новий рік ставити в будинку ялинку, не варто на цей раз порушувати традиції. Нехай вона буде не така велика, як зазвичай, але вона обов`язково повинна стояти в призначеному їй місці.

Розмірковуючи про те, як одному відзначити Новий рік, можна відшукати й інші аргументи на користь вимушеного самотності. Наприклад, вам не доведеться, як це часто буває, сперечатися з оточуючими про те, який канал або фільм дивитися, сидячи за новорічним столом. Адже в цю ніч ви самі собі хазяїн. Можна не надягати парадний костюм і не мучитися потім від того, що він тисне під пахвами або вузький в талії. Замість нього можна одягнутися в затишну махрову піжаму і пухові шкарпетки, затишно влаштуватися на дивані, укривши ноги улюбленим пледом, і дивитися свої улюблені фільми стільки, скільки захочете. А коли вам все це набридне, можна тут же солодко подрімати, не чекаючи з кислим обличчям, коли ж нарешті розійдуться останні гості.



Неможливо відчувати себе зовсім вже одиноким в новорічну ніч, коли під рукою є мобільний телефон і тим більше Інтернет. Можна зателефонувати всім друзям і близьким, привітати їх з наступаючим святом і вислухати у відповідь масу добрих слів і щирих побажань. Крім того, друзів можна не тільки почути, але навіть побачити, якщо поспілкуватися з ними в Скайпі.

Якщо ж зустрічати Новий рік одному в порожній квартирі вам ну ніяк не хочеться, запросіть в свій будинок Діда Мороза і Снігуроньку, благо фірм, що надають подібні послуги, зараз безліч. Буде хоч з ким трохи поговорити і випити по келиху шампанського.

Зустрічаємо Новий рік не вдома

Якщо у вас немає компанії, це абсолютно не означає, що ви повинні всю новорічну ніч просидіти вдома. Можна заздалегідь придбати туристичну путівку і відправитися зустрічати Новий рік де-небудь під пальмами. Немає грошей на таке дороге задоволення? Не біда, симпатична заміська турбаза теж цілком підійде для зустрічі Нового року. Днем там можна буде покататися на лижах або санях, погуляти в засніженому лісі, а ввечері взяти участь в галасливій святковій вечірці з усілякими жартівливими конкурсами та змаганнями.

Чи не хочете нікуди виїжджати з міста? Ну і не треба. Тоді, може бути, вам варто задуматися про те, як зустріти одному Новий рік в ресторані або клубі? Зробити це досить просто. Зараз багато розважальні заклади організовують новорічні вечірки, в програму яких входять виступи артистів, привітання від Діда Мороза, танці, конкурси та святкове застілля. Треба всього лише купити заздалегідь квиток на один з таких заходів, і вам не доведеться нудьгувати в новорічну ніч на самоті.

Якщо похід в нічний клуб або ресторан - для вас занадто дороге задоволення, купіть собі карнавальну маску, шапочку Санта-Клауса чи світяться ріжки, запасіться бенгальськими вогнями і хлопавками, прихопіть з собою пляшку шампанського і коробку цукерок і вирушайте до головної міської новорічної ялинки. Там в новорічну ніч завжди весело і багатолюдно, і ви з легкістю знайдете собі відповідну компанію.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!