» » » Як провести весело новий рік?

Як провести весело новий рік?

Як провести весело Новий рік?

Щороку ми з нетерпінням чекаємо це свято. І все частіше можна почути новорічні пісеньки з радіоприймача про те, яке веселощі чекає нас. А чи завжди Вам вдається відсвяткувати на повну котушку? Я думаю що ні. Ідей на рахунок того, як провести весело Новий рік, дуже багато. Але, якщо ви самі будете організовувати свято, то отримаєте те, чого хотілося саме вам. Так що ж заважає провести Новий рік по-особливому яскраво? Насправді, варіантів, де весело провести Новий рік, дуже багато. Розглянемо детальніше кожен з них.

Свято на природі

Якщо у вас намічається галаслива компанія, і ви хочете провести цей незабутній свято на природі, то можна відправитися святкувати на дачу. Тільки для такого свята просто необхідний прекрасний хвойний ліс, встелений снігом, а також шампанське, шашлик і маса різної смакоти. Ялинку в лісі можна вибрати найкрасивішу і народити її всім, що є під рукою (цукерки, мандарини, старі іграшки, гірлянди). А після, співати і водити хороводи навколо зимової красуні, пограти в сніжки покататися на снігоходах. І хто вам заважає затриматися там і святкувати Новий рік кілька днів? Все у ваших руках!

Романтичний вечір з коханою людиною

Прекрасна ідея зустрічі Нового року удвох з коханою людиною. Створіть будинку собі атмосферу затишку, свята і чаклунства. Запаліть свічки, прикрасьте квартиру, включіть приємну музику і вперед, назустріч казці. Атмосфера загадковості і таємничості повинна бути у вас всередині. Але якщо ви будите стояти біля плити до бою курантів, а потім в фартусі бігти і відкривати шампанське, то не бачити вам свята. Яке вже тут настрій? Для двох люблячих людей, куди важливіше, про що ви будете розмовляти за столом, ніж, скільки страв варто на ньому.

Провести свято вдома в компанії родичів



Багато хто скаже - нудно і банально проводити Новий рік вдома. А ось і ні! Це ж домашнє свято. Головне - це гарний настрій і святкова атмосфера. Прикрасьте будинок сніжинками (тільки не справжніми), гірляндами, купіть серпантин і бенгальські вогні. І обов`язково придумайте новорічну розважальну програму з конкурсами та призами.

Провести свято в караоке

Це однозначно весело. Атмосфера там буде нагадувати новорічне шоу, де можна заспівати, потанцювати, поїсти і випити за святковим столом. Тільки пам`ятайте, що ви самі творці свого настрою. Головне - не перебрати в караоке-барі з алкоголем.

Відсвяткувати в клубі, ресторані, кафе



Всі ресторани рясніють пропозиціями карколомних новорічних шоу. Але, ніхто ж не напише: "Гей, ви! Приходьте до нас - у нас нудно!". Всі обіцяють, що краще буде тільки у них. Деякі заклади пропонують веселі програми з піснями і танцями, а інші, навпаки, затишну домашню атмосферу. Вибирайте заклад за своїм бажанням, але у вас повинна бути можливість поспілкуватися, а не перекрикувати музику. Такі заклади можна вибрати в межах міста або за його межами. Як забажаєте.

Зустріти свято за кордоном

Багато турфірми пропонують на вибір різні країни для відпочинку саме на новорічні свята. Ви можете отримати відмінну знижку, якщо забронюєте путівку заздалегідь. Але, якщо ви все залишаєте на останні дні, то може вам і пощастить з палаючої путівкою. Найбільш поширені під час свят такі країни: Фінляндія, Польща, Єгипет, острови Індонезії.

Зустріти в екзотичному місці

Зараз існує велика кількість пропозицій про оригінальну зустрічі Нового року. Це купання з дельфінами, можливість піднятися в небо і там відсвяткувати. Можна орендувати цілий трамвай, в якому ви сядете за святковий стіл і будете кататися по місту всю ніч. Загалом, будь-який каприз ...

Вибирайте, як і де весело провести Новий рік. Варіантів багато, вибирайте відповідно до вашим бажанням і достатком. Не обмежуйтеся даними списком. Можливо, у вас з`явилася якась ідея? Сміливо пишіть її в коментарях.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!