» » » Де відзначити новий рік?

Де відзначити новий рік?

Де відсвяткувати Новий рік?

Якщо інші свята можна відзначати як вийде, то Новий рік всім хочеться відсвяткувати по-особливому, цікаво і весело. Хтось вважає за краще провести його в колі сім`ї вдома, інші святкують в розважальних закладах, треті роблять вибір на користь подорожей. У даній статті ми розповімо, де відзначити Новий рік, щоб свято вдалося на славу.

Новий рік в Росії

Якщо ви не збираєтеся святкувати Новий рік за кордоном, то все одно можете вибрати масу варіантів, які забезпечать вам гарний настрій і яскраві враження. Навіть якщо ви виберете домашнє свято в колі сім`ї, але при цьому ретельно продумає програму, нудьгувати не доведеться. Нерідко кілька сімей, які давно дружать, збираються у кого-небудь будинку 31 грудня і відзначають Новий рік все разом. Так що в гостях зустріти свято може бути набагато веселіше.

Непоганим варіантом буде вечірка в клубі, барі чи ресторані. Подібні заклади готуються до заходу заздалегідь, продумуючи все до дрібниць. Так що програма напевно буде цікавою для всіх членів сім`ї. Якщо у вас маленькі діти, звичайно, краще вибрати більш спокійне місце, де буде велика ялинка, Дід Мороз з подарунками і все в цьому дусі.

Багато сімей воліють відзначати таке свято на дачі. Це відмінний вибір, якщо ви зберетеся родинами і запросіть родичів і близьких. Можна влаштувати шашлики на свіжому повітрі, пограти в сніжки, зліпити сніговика, провести вечерю біля каміна, а потім розвести багаття і посидіти у нього, співаючи пісні під гітару.



Якщо у вас і ваших друзів немає власної дачі, завжди можна знайти оптимальний і недорогий варіант для оренди на новорічні свята заміського будиночка з усіма зручностями. Новий рік завжди хочеться провести радісно і якось інакше, ніж інші свята, тому вирушайте на кілька днів в інше місто, де ви раніше не були. Але пам`ятайте, що шукати житло і планувати свій відпочинок слід заздалегідь, оскільки в новорічні дні може просто не виявитися зручного випадку, а якщо і виявиться, він напевно обійдеться в рази дорожче, ніж якщо ви зарезервуєте його заздалегідь.

Де святкувати Новий рік за кордоном

Якщо ваші фінансові можливості дозволяють, то краще вибрати святкування Нового року в іншій країні. Це прекрасна можливість побачити щось нове, отримати яскраві враження і море позитивних емоцій. До речі, про море: зустріч такого свята на пляжі - це справжня казка. Ви можете вибрати для новорічної поїздки Таїланд, куди останнім часом вирушає все більше туристів з Росії. Адже дана країна є для нас безвізової, що багато в чому полегшує клопоти. У столиці Бангкоку ви зможете відмінно провести час. Готелі порівняно дешеві, так що проживання та харчування обійдеться недорого. Але можна відвідати один з островів країни, щоб зустріти Новий рік на пляжі біля самого моря.



Хорошим варіантом стане і Єгипет. Якщо ви хочете переїхати з зими в літо і відзначити свято незвично, то сміливо беріть квитки туди. Днем ви зможете купатися в морі, а ввечері здійснювати прогулянки. У готелях організовують веселу новорічну програму, так що весело буде і дорослим, і дітям.

Любителям справжньою казковою зими можна порадити Фінляндію. Тут краще орендувати маленький котедж з фінською сауною. Відпочинок буде дуже активним, оскільки ви зможете не тільки насолоджуватися зимовими пейзажами, а й кататися на лижах, брати участь в гонках і кататися на буранах.

Звичайно ж, можна відправитися на Новий рік також в Італію, у Францію, в Німеччину і т. Д. - На ваш розсуд. "Європейська класика" на таке свято подарує вам незабутні враження. Можна вибрати хороший восьмиденний тур, який включає відвідування Варшави, Берліна, Парижа і Праги. Переміщення здійснюється на автобусах, так що ви встигнете побачити найкрасивіші європейські міста і їх основні визначні пам`ятки.

Дев`ятиденний тур пропонує відвідати на новорічні канікули Голландію, Німеччину, Бельгію, Францію, Польщу і Чехію. Стільки країн за такий короткий період - це справжній подарунок собі і своїм близьким на Новий рік. Зі столиці ви зможете виїхати 27 грудня, так що все передноворічні клопоти, прибирання і готування ви благополучно залишите позаду і зустрінете свято на вулицях Європи з келихом шампанського в руці, як тут зазвичай роблять.

По темі читайте також нашу статтю Де відсвяткувати Новий рік.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!