» » » Новий рік удвох: як зустріти?

Новий рік удвох: як зустріти?

Новий рік удвох: як зустріти?

Спільна зустріч такого свята як Новий рік є чудовим приводом провести час разом з коханою людиною. Однак, плануючи провести це свято потрібно врахувати безліч деталей, щоб вам було дійсно весело, і цей день запам`ятався вам на все життя. Також Новий рік удвох стане своєрідною перевіркою для серйозності стосунків пари, можливо, після нього ваш обранець зробить вам пропозицію руки і серця, а може бути, вам стане ясно, що це не та людина, з яким ви б хотіли прожити життя і ростити дітей.

Романтичний Новий рік

Якщо ви любите романтичне проведення часу, то можна організувати зустріч Нового року в номері п`ятизіркового готелю, де ви зможете насолодитися товариством одне одного, і вам ніхто не перешкодить. Щоб ця ніч видалася вам більш романтичною, слід заздалегідь забронювати номер з каміном, і прийти трохи раніше, щоб трохи обжити кімнату, надавши їй святкового настрою.

Якщо вам дозволяють кошти, то можна зустріти Новий рік за кордоном, в який-небудь спекотній країні. Але, а якщо ви не маєте доступ до цього свято без пухнастого снігу, то можна відправитися, наприклад, в Ісландії або Швецію, де можна буде насолодитися незабутніми пам`ятками після зустрічі спільного Нового року. Будьте впевнені, що це свято ви будете пам`ятати дуже довго.

На природі



Якщо попередні варіанти вам не кишені, і питання, що стосується того, як відзначити Новий рік удвох залишається відкритим, то відсвяткувати разом це свято можна і на природі. Можна організувати похід в гори, де в наметі ви з коханим будете разом, і ніхто не зможе вам перешкодити побути наодинці. Однак такий варіант підходить далеко не кожному, але якщо без природи ніяк, то можна зустріти Новий рік на дачі, тільки для цього потрібно буде заздалегідь все підготувати, щоб в будиночку було тепло і затишно, а також ошатно, щоб дух свята був присутній в повітрі. Також слід подбати і про ялинку, яку можна нарядити на своїй ділянці, тоді запускаючи о 12 годині феєрверк і випиваючи шампанське, ви будете відчувати прихід свята на 100%.

Новий рік вдома

Якщо ви з вашим улюбленим є домосідами, то в цьому випадку краще зустріти Новий рік у себе в квартирі або в будинку. Багатьом це може здатися звичайним, але, тим не менш, домашнє проведення часу має і свої плюси. Наприклад, немає необхідності кудись бігти, робити замовлення, переживати про те, що щось може вийти з-під контролю і зіпсувати вам Новий рік удвох. Як зустріти це свято в домашній обстановці буде залежати тільки від вас.

Більшість господинь не люблять відзначати це свято вдома, оскільки їм доводиться готувати і мити посуд, і в результаті свято перетворюється в звичайні домашні клопоти. Але ж їх можна уникнути, потрібно тільки замовити всю їжу до свята в ресторані, а час, що звільнився витратити на похід в салон або прийняття розслаблюючій ванни.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!