» » » Що робити на новий рік?

Що робити на новий рік?

Що робити на Новий рік?

Прийнято вважати, що Новий рік - це свято сімейне. Тому більшість людей проводять його вдома, у колі рідних і близьких. Але ми живемо в сучасному і швидко розвивається суспільстві, де завжди є можливість для експериментів і нових вражень. Зустріти Новий рік можна в сімейному колі, але далі попереду ціла ніч. Так чим же зайнятися? Отже:

Що робити на Новий рік:

  • Як ми вже говорили, Новий рік прийнято проводити в родині. Але зовсім необов`язково проводить його в квартирі або будь-якому іншому закритому приміщенні. Всією сім`єю можна що-небудь придумати. По-перше, до наших послуг зима в усьому її пишноті. Зима - це сніг, якщо ви звичайно живете в північних широтах. Всі зимові розваги, а саме гра в снігові баталії, побудова зі снігу фортець зі стражами-сніговиками, ліплення снігових баб і так далі доступні в тому числі і в новорічну ніч. По-друге, останнім часом все більшу і більшу популярність набирають піротехнічні пристрої. Хто з ваших дітей відмовиться від того, щоб вистрілити черговий петардою високо в небо. Я думаю всі будуть тільки "за".
  • Думка про північних широтах подарувала ще одну ідею. Якщо ви живете в країнах і місцевостях з м`яким південним кліматом, тоді на Новий рік можна з`їздити на північ або в гори на гірськолижний курорт. Це буде незабутня поїздка. Новий рік - це свято зими, і він повинен бути сніговий, а не дощовий. Сміливо беріть відпустку на кілька тижнів і їдьте до холоду.
  • Якщо ж ви житель півночі, тоді цікавою пригодою буде поїздка на південь. Причому на такий південь, де палить сонце і цвітуть рослини. Зустрічайте Новий рік в теплій країні і він точно запам`ятається вам на довгий час.
  • Що можна ще придумати, залишаючись в межах рідного міста? Напевно різні розважальні заклади влаштовують вечірки новорічної тематики. Якщо ви вважаєте себе любителем клубної культури, тоді ви знаєте куди піти. Візьміть з собою своїх друзів і проведіть цю ніч так, щоб вона ніколи не забулася. Сьогодні, ринок розважальних закладів в кожному місті зростає і розвивається високими темпами, тому ви без зусиль знайдете програму, яка підходить саме вашим інтересам. Ви можете піти на концерт або на танцювальну вечірку різної тематики і так далі. Головне шукати. Хто шукає той завжди знайде.
  • Ще один дуже хороший спосіб проведення Нового року - це проведення його в дуже вузькому колі. Ми маємо на увазі вашу кохану людину. Чому б не приділити цієї ночі свою особливу увагу йому? Вдалині від міської нестримною новорічної лихоманки ви можете закритися від цього світу і не думати ні про що зайвому. Тільки ви і кохана людина. На передодні приготуйте смачний новорічний вечеря. Прикрасьте місце перебування так, щоб вам удвох було затишно і добре. Вимкніть всі телефони і засоби зв`язку. Пориньте в тишу і спокій. У солодку млість ніжних обіймів. Новорічне диво може бути і таким.
  • Що робити на Новий рік з друзями? Проведіть це свято в колі своїх кращих друзів. Це повинні бути люди, яких ви розумієте з півслова. Зібравшись разом, ідея одного перетворюється в потужний колективний розум, який з неймовірною швидкістю і інтенсивністю малює все нові і нові перспективи на новорічну ніч. З друзями можна відправитися в будь-яке місце. Будь то клуб або заміський будинок. Ви точно відчуєте відчуття, яких вам буде так не вистачати в повсякденному сірого життя.


Наше життя - це не тільки турботи, справи, робота і накопичення капіталу. Це зовсім не так. Життя набагато багатогранніше, ніж вам здається. Звичайно потрібно працювати, адже праця облагороджує людину. Але потрібно і вміти добре і голосно відпочити. Ніколи не шкодуйте сил на відпочинок, тому що чим краще ви відпочинете, тим краще і легше буде потім працюватиметься.



"Відпочинок необхідний. Я можу зробити річний обсяг роботи за дев`ять місяців, але не за дванадцять."(Джон Пирпонт Морган)



Увага, тільки СЬОГОДНІ!