» » » Що робити на день народження?

Що робити на день народження?

Що робити на день народження?

Здавалося б, питання, що робити на день народження, не вимагає пошуку відповідей. Як що робити? Зібрати друзів і відмінно повеселитися. Саме так ми і звикли відзначати дні народження дітей і дорослих. А якщо хочеться незвичайного? А якщо трапилося так, що в свій день народження ви далеко від дому, від друзів і рідних? Давайте пофантазуємо разом, як можна відзначити день народження крім традиційного застілля вдома або в кафе і що робити в день народження, коли поруч немає друзів і близьких?

Незвичайний день народження

Перш за все, спробуйте урізноманітнити традиційне застілля. Використовуйте для цього ідеї популярних молодіжних вечірок: пивна, піжамна, морська та ін. Звичайно, не всім вашим гостям буде до вподоби ця ідея. Але ж свято ваш! І ви маєте право відзначати його так, як подобається вам, а не вашим гостям.

Боулінг, більярд, сауна - теж цілком підходяще місце для дня народження. Але ці ідеї вже не нові, хоча досить популярні. Якщо ви жодного разу не святкували свій день народження в таких незвичайних місцях, то спробуйте! А раптом вам це сподобається і стане новою традицією?

Якщо планувати незвичайний день народження заздалегідь, то рушайте в подорож! Це може бути туристична поїздка, відпочинок на морському або гірському курорті, річковий або морський круїз. Ви навіть можете відправитися в похід з рюкзаком і наметом. Хочете - організуйте собі відповідну компанію, немає - вирушайте в подорож на самоті.

Якщо ви живете не там, де народилися, то відвідайте вашу малу батьківщину. Може бути, варто запросити в таке ностальгічне подорож батьків - вони відмінно впораються з роллю екскурсоводів. А якщо ви провели там частину свого дитинства чи юності, то позитивної енергії від натовпу спогадів вам вистачить дуже і дуже надовго.

День народження на самоті



Що робити в день народження, якщо ви опинилися в цей день далеко від дому і близьких? Влаштуйте для себе незвичайний вечір (день) нових знайомств. Просто рушайте на прогулянку і всім зустрічним людям повідомляйте, що у вас сьогодні день народження. Попросіть їх побажати вам що-небудь. Безумовно, реакцію людей передбачити важко, але більшість з обраних вами «жертв» будуть доброзичливі. Для переконливості захопіть свій паспорт. Не виключено, що одне з знайомств виявиться доленосним! І навіть якщо цього не станеться, такий свій день народження ви не забудете ніколи!

Раз вже немає можливості провести цей день у колі близьких, проведіть його в приємному самоті. Згадайте, що ви дуже любите, але для чого не вистачає часу в звичайному житті? Наприклад, ви обожнюєте дивитися фільми - проведіть цей день за переглядом найулюбленіших творів кінематографа.

Або, наприклад, ви є непоправною ласуном, але змушені обмежувати себе в цьому задоволенні. Купіть в свій день народження найсмачніший торт або купу різних тістечок і влаштуйте собі солодке свято! А якщо ще поєднати свято живота з кіноперегляду, то гарний настрій і задоволення від проведеного дня вам будуть забезпечені!

Ще більше ідей на цю тему ви знайдете в наших статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!