» » » Як подарувати самому собі подарунок?

Як подарувати самому собі подарунок?

Як подарувати самому собі подарунок?

Як то кажуть, поки себе не полюбиш, тебе не будуть любити оточуючі. А коханій людині завжди хочеться зробити приємне і порадувати його хоча б дрібницею. Тому в деяких життєвих ситуаціях просто необхідно піднімати собі настрій. Особливо, коли нічого не радує і поруч немає нікого, хто взяв би здійснення цього на себе. У цій статті ми розглянемо способи, як подарувати самому собі подарунок, щоб підняти настрій або нагородити себе.

Подарунок самому собі на день народження

День народження - це саме те свято, коли людині хочеться отримати від життя все те, про що він мріяв протягом хоча б одного року. Мабуть, у багатьох це обумовлено дитячими спогадами, коли на іменини батьки намагалися подарувати їм те, чого вони бажають найбільше.

І якщо на таке свято ви раптом опинилися на самоті, не слід псувати його сумом і смутком: ви в силах розвеселити себе подарунком власної персони. До речі, у такого подарунка є своє велику перевагу: ви краще за всіх інших знаєте, що вам найбільше потрібно конкретно в цей день або просто в даний період.

Якщо давно плануєте купити новий комп`ютер - час настав! Мріяли про шикарній сукні, але воно занадто дороге? У такий день не слід розмінюватися на дрібниці. Ну а ідеальним подарунком на такий день народження буде свято, влаштоване собі.

Наприклад, якщо вам хочеться відпочити від усіх і всього, купіть собі путівку в іншу країну і вирушайте святкувати іменини в абсолютно незнайомій обстановці. Яскраві враження і незабутні емоції будуть гарантовані надовго. У такій ситуації навіть є небезпека перетворити подібний вчинок в щорічну традицію. Якщо ж ви не можете собі дозволити відправитися на пару днів подалі від усіх через роботи або не маючи достатніх фінансових коштів, все одно постарайтеся провести такий день собі на втіху.



Якщо ви не знаєте, як подарувати самому собі подарунок на день народження, купіть квиток на концерт улюбленої групи або на сеанс довгоочікуваного фільму. Після цього рушайте в своє улюблене місце, де ви завжди відчуваєте себе комфортно. Зустрітися з симпатичними людьми, запропонуйте їм відсвяткувати іменини з вами. Весела вечірка стане для вас відмінним подарунком в такий день.

Що подарувати самому собі в нагороду

Іноді після того, як закінчуєш важкий проект або після важкого періоду в роботі дуже хочеться не тільки відпочинку, але і заслуженої винагороди за ревність і досягнення хороших результатів. І тут виникає питання, що подарувати самому собі в нагороду за працю. Насправді вам краще знати, що порадує вас найбільше в такий момент. Це може бути похід по магазинах і довгоочікуване оновлення гардероба.

Можливо, ви давно мріяли полегшити собі побут блендером або кухонним комбайном? Тоді швидше прямуйте за покупкою і не забудьте випробувати придбання в той же день. Крім того, необов`язково витрачати на подарунки собі великі суми, яких може і не виявитися в даний період. Можна просто порадувати себе маленькими дрібницями (навіть не мають жодної практичної користі!).

Зрештою, просто дозвольте собі замовити в ресторані улюблене блюдо і насолоджуйтеся приємною обстановкою. Або купіть купу смакоти відразу і проведіть вечір, віддаючись обжерливості: іноді можна дозволити собі і такий гріх! Не соромтеся робити собі подарунки, адже вони служать для вас нагородою за успіхи, яких ви досягли. А якщо не добилися - то хорошим розрадою і найкращим засобом для підняття настрою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!