» » » Де відсвяткувати новий рік?

Де відсвяткувати новий рік?

Де відсвяткувати Новий рік?

До Нового року лічені дні, а ви досі не визначилися з тим, де будете відзначати? Повірте, ви не самотні у Всесвіті. Напевно, зараз мільйони людей по всьому світу задаються тим же питанням: де відсвяткувати новий рік? До речі, психологи відзначають, що у багатьох людей на тлі цієї проблеми розвивається нервозність, яка може перерости в справжню передноворічну депресію. Давайте спробуємо цього уникнути. Все-таки Новий рік радісний, довгоочікуване свято і ніщо не повинно затьмарювати його! Провести цю ніч хочеться на вищому рівні. Для кого-то найкраще свято - тихий вечір в колі рідних, а хтось не мислить Нового року без галасливої вечірки. Давайте разом подумаємо, де можна провести ніч з 31 на 1, і виберемо те, що доведеться більше до душі.

будинки

Твердження, що Новий рік - сімейне свято не втрачає своєї актуальності протягом десятиліть, а може навіть століть. Багато хто і зараз вважають за краще проводити його з найближчими людьми. Щоб урізноманітнити домашнє свято можна заздалегідь придумати розважальну програму. Тільки нехай вона буде цікава всім, а беруть участь в ній і дорослі і діти. Такий домашній Новий рік прекрасний спосіб налагодити стосунки в родині, краще зрозуміти близьких. Адже, в біганині сучасного життя ми часто не можемо приділяти найріднішим людям стільки уваги, скільки вони заслуговують.

В гостях

Ще одна відповідь на питання, де відсвяткувати Новий рік, це похід в гості. Причому можна домовитися з друзями заздалегідь, і разом готуватися до свята, а можна несподівано нагрянути після бою курантів з подарунками та привітаннями!

Спільна підготовка до Нового року це вже само по собі цікаво. Навіть банальне нарізування салатів з подружками разом менш утомливо. Та й розваг в дружній веселій компанії можна придумати масу. Постарайтеся тільки, щоб квартира господарів після бурхливого свята все ще залишилася придатною до проживання. А ще краще, допоможіть забратися після веселощів. Погодьтеся, мити поодинці гору посуду 1 січня не дуже-то гарне продовження банкету.

В клубі

Варіант для молодих і енергійних тусовщиків. Новий рік на танцполі напевно запам`ятається, та й з`їдені за столом калорії швидше покинуть ваш організм в ритмі танцю. А для тих, хто ще не зустрів свою другу половинку, це ще й шанс познайомитися, а може і зав`язати стосунки. Недарма ж новорічна ніч вважається чарівною.

В подорожі



Чому б не зустріти Новий рік не біля ялинки, а під пальмою? Сьогодні агентства пропонують масу новорічних турів в жаркі країни. Єдиний мінус - це те, що, як правило, в Новий рік ціна на поїздки різко злітає. З іншого боку, хіба не варті того нові враження і південний загар серед зими?

Любителям романтики підійде зимова Європа з її м`яким кліматом і по-справжньому чарівним святковим оздобленням. Тут ціни теж піднімаються порядно. Але якщо спланувати поїздку заздалегідь, можна пристойно заощадити.

Взагалі, варіантів, де можна відсвяткувати Новий рік - маса. Чи не хочете витрачати гроші і час на підготовку до свята? Запасіться гарячим глінтвейном в термосі і вирушайте зустрічати свято на головну площу міста. А можна взяти приклад з героїв «Іронії долі» і відправитися в лазню. Тільки не перед, а в сам Новий рік. Чи не боїтеся морозу? Одягайтеся тепліше, беріть мангал і прямуйте в ліс - смажити шашлики і танцювати біля вогнища. Там можна і ялинку нарядити, справжню, живу і рубати її не треба.

Де б ви не вирішили святкувати Новий рік, головне - це гарний настрій. І пам`ятайте, у новорічну ніч збуваються бажання і трапляються справжні чудеса!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!