» » » Як відзначити 18-річчя?

Як відзначити 18-річчя?

Як відзначити 18-річчя?

18 років - це прекрасний вік, настання якого, в більшій і меншій мірі, чекає або чекав кожна людина. Адже це не просто дата, це поріг, пройшовши через який, людина стає дорослою, і з цього моменту його життя належить тільки йому. Якщо раніше батьки мали повне право втручатися в життя молодої людини, то після настання його 18-річчя він починає все вирішувати сам. Саме тому відзначити свій вісімнадцятий день народження хочеться з розмахом, щоб іменник заздрили друзі і захоплювалися родичі.

Якщо ви вже перейшли поріг 18- річчя, то вам залишається лише згадати, як ви його відзначали. Ну, а якщо ваш вік ще не дотягнув до порога повноліття, у вас є всі шанси відзначити його з іскоркою і розмахом.

Як правило, молоді найбільш гостро хвилює питання, що стосується того, як відзначити 18-річчя. Це питання, в основному, варто саме для представника сильної половини людства. Дівчата ж, в свою чергу, вважають за краще відзначати повноліття більш скромно і, частіше, в колі сім`ї.

Тому ми з вами, не в образу прекрасної половини, висвітлимо тільки питання, що стосується того, як відзначити 18-річчя хлопцеві. Адже саме для чоловіків дорослішання є "священним" таїнством, що відкриває йому дорогу в життя.

Варіанти святкування: де відзначити 18-річчя

Місце і час проведення свята, присвяченого 18-го дня народження чоловіка, повністю залежить від пори року, в яке він народився. Влітку відзначити 18-річчя можна практично де завгодно - на пляжі, влаштувавши пляжну вечірку, можна присвятити цей день улюбленому виду спорту. Наприклад, зробити стрибок з парашутом.



Деякі хлопці вважають за краще галасливі вечірки в клубі з компанією кращих друзів. Хтось просто "пропадає" в іншому місті з коханою дівчиною. Загалом, варіантів безліч, все залежить від уяви і матеріального достатку винуватця торжества. Літо, тепла погода дає людині безліч можливостей втілити в реальність свою найсміливішу фантазію з приводу дня народження.

Інакше ситуація взимку, саме тому люди, що народилися в цей період часу, частіше стикаються з цією проблемою. Але стаття допоможе їм дізнатися, як відзначити 18-річчя взимку, не йдучи при цьому на компроміси з погодою.

Найпростішим рішенням буде орендувати нічний клуб, але погодьтеся це вже не новинка. Кожен другий молодий чоловік, відзначає всілякі свята в клубах. Тому у гостей може виникнути відчуття дежавю, а це, погодьтеся, не дуже приємно.

Тепер, давайте розглянемо, як відзначити 18 річчя взимку? У людини, якій пощастило народитися саме взимку, є два шляхи.

  • Перше, це відправиться в теплі країни, при цьому сплативши квитки всіх численних друзів, і все-таки влаштувати вечірку в парео на пляжі Мексики! Звичайно, спосіб досить витратний, але цей день вже точно запам`ятається друзям як найкраще свято.
  • Друге, змиритися з природою, погодою і спробувати "вичавити" максимум з цього дня. При цьому можна орендувати гостьові будиночки якогось гірськолижного курорту або туристичної бази. Так ви зможете не тільки посидіти біля каміна разом з кращими друзями, але і покататися на лижах чи сноуборді. Це не тільки не погана ідея, але і можливість поєднати приємне з корисним. А що може бути краще!

І, наостанок, хочеться побажати іменинникам, які не можуть вирішити, як відзначити 18-річчя, подумати про те, щоб провести цей день з найулюбленішими, дорогими і важливими в їхньому житті людьми - батьками. Адже друзі не будуть з вами вічно, вони можуть зрадити, образити і навіть обдурити вас. Батьки ж не зроблять цього ніколи, цінуєте їх і розділяйте з ними найважливіші події в житті.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!