» » » Як відзначити 8 марта?

Як відзначити 8 марта?

Як відзначити 8 марта?

Міжнародний жіночий день, що відзначається в країнах СНД 8 березня - це не тільки найкрасивіший весняне свято, а й самий довгоочікуваний для жінок. А все тому, що представники сильної половини людства намагаються скрасити будні своїх прекрасних дам і порадувати їх всілякими розвагами. Розглянемо, як відзначити 8 березня, щоб свято запам`яталося на весь рік.

Свято 8 Березня: де відзначити

Влаштувати для жінки гарний і корисний свято в Міжнародний жіночий день досить просто, причому як чоловікам, так і самим жінкам. Досить слідувати нашим рекомендаціям. В першу чергу присвятіть цей день своїй жінці. Нехай відзначати його вона почне ще вранці в улюбленому салоні краси або спа-салоні. Манікюр, педикюр, масаж, відвідування перукаря і інші жіночі радості не тільки піднімуть настрій жінки з самого ранку, але і зроблять її ще красивішою в цей святковий день.

Якщо у вас є можливість зібратися з друзями великою компанією, то прекрасним способом відзначити 8 березня, а заодно і відкрити сезон шашликів в новому році, стане пікнік за містом. Чоловіки приготують до столу по-справжньому смачна страва, а жінки в цей час зможуть насолодитися тишею і свіжим повітрям, яких так не вистачає в міській суєті.

Ще один варіант того, як відзначити 8 березня: відвідати найдорожчих і близьких жінок - маму і бабусю. Гарячий чай з тортом і душевні розмови в сімейному колі подарують щирі емоції не тільки їм, але і вам.

Міжнародний жіночий день стане прекрасним приводом для проведення дівич-вечора. Залиште чоловіків і дітей вдома, а самі зберіть подруг і влаштуйте похід в клуб, кіно або бар. Що може бути приємніше, ніж відчути себе вільною від домашнього побуту.



Якщо на свято 8 березня випадає кілька вихідних днів, то це відмінний привід влаштувати собі подорож. Виїхати на весь уїк-енд в іншу країну або хоча б в інше місто - хіба не про це ви мріяли довгими робочими буднями? Зміна обстановки без сумніву підніме вам настрій і зарядить енергією на наступні дні.

Ну а якщо ви не прихильник активного відпочинку, то можете просто влаштувати романтичну вечерю зі своєю другою половиною. При цьому чоловік повинен подбати не тільки про смачну їжу і улюбленому вини жінки, але і про музичний супровід вечора.

Великим плюсом всіх перерахованих вище рекомендацій є те, що за все за один святковий день ви зможете виконати практично все, що запланували. Адже так просто після відвідування вранці салону краси заглянути на чашку чаю до своєї мами, а потім ввечері відправитися на танці з подругами. Прекрасним доповненням до всього стане чоловічу увагу, подарунки і, звичайно, квіти.

Ще більше інформації в нашій статті Як провести 8 березня.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!