Навіщо мені хлопець?

Навіщо мені хлопець?

Багато дівчат задаються питанням "навіщо мені хлопець?" і це зрозуміло, адже якщо подивитися навколо, то на кожній лавочці сидить закохана пара і начебто все дуже красиво і романтично виглядає з боку, але питання про потрібність подібного задаються багато. Багато хто запитує себе, навіщо все це потрібно, всі ці прелюдія і часті сварки, а так само навіщо залежати від когось, якщо з хлопцями можна і так відмінно дружити і не про що не думати. І так, навіщо потрібен хлопець?

Чому у всіх є

Не варто соромитися або якось боятися того, що у ваших подруг є красиві, розумні і привабливі хлопці, а ви поки лише перебуваєте в пошуках такого. Молода людина - це завжди хвилююче і цікаво. А ось чи буде подібне почуття асоціюватися з хорошим або поганим, буде залежати тільки від вашого вибору! Саме тому, не варто погоджуватися зустрічатися з кожним хлопцем, з яким ви сподобалися при зустрічі або він просто побачив вашу фотографію в соціальній мережі. Я можу порадити, поспілкуватися з кандидатом хоча б пару місяців, для того, щоб зрозуміти, чи підходить вам ця людина чи ні, чи зможете ви далі так спілкуватися.



Після того, як ви вже "офіційно" стали зустрічатися може статися таке, що вам просто нічого буде робити разом. У вас не буде спільних захоплень, хобі, та й просто нема про що буде говорити. Дуже багато випадків, коли хлопець і дівчина починають зустрічатися толком не дізнавшись один одного, але в цей час навіть не виходять гуляти і все потім потихеньку забувається і відносини сходять нанівець.

Навіщо потрібен хлопець

У кожної дівчини своє уявлення про "принца на білому коні". Багато хто сприймає свого Молодова людини як звичайну іграшку і зустрічаються з ним аби для того, щоб він був, а багато хто вважає, що хлопець це щось більше. Зазвичай, хлопці служать опорою для їх дівчата. Між молодими людьми постійно відбувається якась зв`язок: хочеться постійно спілкуватися (нерідкі і багатогодинні розмови по телефону або як зараз модно, по скайпу), відправка тисячі смс в день і щоденні прогулянки. Вообщем, якщо у вас є хлопець, то ви точно знаєте, що будете робити завтра, післязавтра і на наступному тижні.

Навіщо хлопцям секс



Секс є необхідною частиною дорослого життя, особливо це помічається у чоловіків. У деяких хлопчиків статеве дозрівання починається вже в 12 років і вони вже в такому малому віці починають досконально вивчати своїх однокласниць і звичайних дівчаток на вулиці. Таку поведінку можна виправдати гормонами, які починають вироблятися в молодому організмі у величезних кількостях. У вже більш старшому віці, коли вже хлопчик знає "що, як і чому відбувається" він починає усвідомлювати те, що можливо, його поведінка була не найбільш коректним і починає виправлятися.

Так ось, чому ж деякі хлопці так хочуть сексу? Тому що це вкладено в них спочатку. Тяга до розмноження. Люди одні з небагатьох істот на нашій землі, яких природа нагородила тим, що при сексі люди отримують задоволення. Майже всі тварини займаються цим машинально і ними рухають лише інстинкти.

Навіщо зустрічатися з хлопцем

На це питання вже сяк-так був дав відповідь на самому початку статті, але в цей раз давайте спробуємо зібрати всі факти разом. Почнемо з того, що хлопець - це зазвичай кохана людина, з яким хочеться бути поруч завжди не дивлячись ні на які обставини. По-справжньому закохані люди ніколи не зраджують один одного і завжди разом. Можливо, що це звучить якось банально і більше схоже на якусь дивну казку, адже якщо подивитися в округ, то коло розлучення і скандали. Але можливо, якщо ви подивитеся на своє оточення уважно, то ви знайдете ту пару, яку я і описав у цьому абзаці. Після того, як ви подивіться на неї уважно, швидше за все, у вас більше не буде питань про те, чи потрібен хлопець і що з ним можна робити.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!