» » » Яким повинен бути хлопець?

Яким повинен бути хлопець?

Яким повинен бути хлопець?

У багатьох дівчат однією з найулюбленіших тем для розмов є хлопці (і, це абсолютно нормально). Одні хваляться своїми женихами, а, інші, скромно мовчать в сторонці, приховуючи правду від своїх подруг. Але, практично, в будь-якому віці цікаво дізнатися думки на тему: яким повинен бути хлопець. Чи змінюються з часом цінності у дівчат? Або може, нехай хлопець буде будь-яким, аби тільки він був поруч і любив? Давайте спробуємо розібратися з тими якостями чоловіків, які жінки хотіли б них бачити.

самостійність

Ще під час перших зустрічей з хлопцем, будь-яка дівчина придивляється до його міркуванням про життя і робить висновки про те, чи зможе він забезпечувати в майбутньому себе і свою сім`ю, чи зможе він бути підтримкою в справах домашніх, а не повисне важким тягарем у дівчини на шиї. На жаль, багато хлопців ліниві, або просто вирощені в тепличних умовах.

Хлопець повинен стежити за собою

Нікому, мабуть, не сподобається зачуханний хлопець, який "пахне" далеко не фіалками, і не змінює шкарпетки. Ще дівчата люблять, коли волосся у хлопців доглянуті, і відсутня тижнева щетина. Уміння грамотно одягнутися точно має значення для дівчат. Якщо хлопець це робить невміло, то напевно вона захоче йому в цьому допомогти. А, взагалі, поняття "гарний" для чоловіка неособенно принципово.

Доброта і ласка



Не підходить стереотип: "б`є, значить любить", дівчата не повинні вестися на цю фразу, а повинні бігти від таких грубих хлопців. А ласкавий хлопець, навпаки, не поскупитися на обійми і поцілунки - це, як раз те, що потрібно! Адже, всім потрібна ласка і турбота, причому в будь-якому віці.

Щирість і довіра

Важливо розуміти, що брехня найчастіше невиправдане, а якщо воно пов`язане з зрадами, то. навіщо триматися за такого суб`єкта? А, якщо хлопець не дає приводу для зради, то хваліть його і любите. Коли в парі присутній довіру один до одного, емоційний стан пари стійкіше і залишається набагато менше приводів для різних конфліктів.

вихованість



Щоб не говорили, а кардинальна різниця у вихованні та освіті, зіграє з парою злий жарт. Якщо на перших порах знайомства, дівчина не надає цьому значення, то може виявитися, що хлопець зовсім не з її світу. А у хлопців шансів знайти дівчину більше, якщо він багато читає, має хобі та знає, як себе вести. Манера поведінки хлопця за столом або у відношенні з жінками не повинні викликати занепокоєння або почуття сорому у останніх.

Любов до дітей і тварин

Дуже рідко зустрічаються в нашій країні, так звані "чайлдфрі" або просто ті люди, які не люблять дітей. Якщо хлопець ставиться до них байдуже, то, хоча б, нехай не кричить про це на кожному розі. Уміння піклуватися, любити і виховувати дитину, а також цікавитися його життям - це важливий показник для людяності і духовної культури хлопця.

Якого зростання повинен бути хлопець?

Деякі дівчата не можуть підібрати хлопця через такого банального параметра, як зростання. Існує простий принцип: якщо дівчина невисокого зросту, то їй не підходить хлопець дуже великий, високий. А якщо дівчина висока, то вибирайте, таких же худорлявих і високих хлопців, щоб можна було спокійно одягнути каблуки, і не бути вище свого хлопця. Хоча багато (навіть голлівудські пари) складаються з високою дівчата, і, трохи нижче її, чоловіки. І, ніхто особливо не заморочується з цього приводу. Головне, щоб людина була хороша - це дійсно істина.

Дуже сподіваємося, що з цієї статті Ви дізналися, яким повинен бути ідеальний хлопець. Не забувайте, також і про свою жіночу інтуїцію. Якщо Ви відчуваєте, що цей хлопець обов`язково повинен бути поруч з Вами, і Ви дуже сильно підходите один одному, значить, так нехай воно і буде. Якщо ж навпаки - начебто все на місці, але відчуваєте, що щось не так, всередині постійно якесь неприємне хвилювання і дисгармонія, значить, вибачайтесь, і шукайте собі іншого супутника життя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!